Colecții fabuloase pentru copii mici, mari și mai mari

Oamenii au colecționat întotdeauna lucruri. Că au moștenit o pasiune de la părinți sau și-au cultivat propria pasiune, oamenii au fost mereu colecționari.

De la celebrele timbre, cele pentru care o vizită la magazinul filatelic era o adevărată sărbătoare, la colecțiile de cărți (Biblioteca pentru toți, Jules Verne șamd). Iar cei mici colecționau într-o bucurie surprize de la gumele de mestecat, cartonașe cu fotbaliștii preferați sau alte mărunțișuri care reprezentau marea lor avere. Acestea deveneau apoi monedă de schimb pentru alte și alte colecții.

Nu există o vârstă pentru a începe o colecție nouă. Unii oameni colecționează șervețele din restaurantele vizitate în lume, alții bilete de avion, bancnote vechi, modele de avioane în miniatură sau mașini vechi. Există tot felul de colecționari și tot felul de lucruri colecționate.

Toți oamenii aceștia au un lucru în comun. Bucuria. Colecțiile aduc oamenilor bucurie. Le deschid lumi noi, le dau dreptul să viseze și să își amintească cu nostalgie perioade dragi din viață.

Colecțiile Libertatea au adunat sub aceeași umbrelă o mulțime de pasiuni. De la piese de lego, la miniaturi de mașini de colecții, bancnote sau serii de cărți pentru copii. Fiecare colecționar își poate găsi aici lucruri potrivite pentru colecția sa sau poate începe una nouă.

Îți dăm aici câteva idei pentru noua ta colecție.

  1. Mașinile lui James Bond. Când zici Bond te gândești la spioni, acțiune pe cinste, mașini de colecție și femei fabuloase. Aici vei găsi mașinile lui Bond. Le-ai văzut conduse de Sean Connery, Pierce Brosnan sau Daniel Craig. Este o colecție unică de 20 de reviste și machete de metal ale legendarelor masini. Ele sunt replici oficiale, super-detaliate, licențiate, ambalate în cutii speciale cu diorama, ale unor secvențe memorabile din filmele James Bond.

  1. Mașini de colecție. Replicile oficiale ale modelelor auto emblematice. Reproduceri la scară, realizate super realist și cu o calitate deosebită. De la modelele clasice care au facut istorie, până la cele mai actuale mașini sport. Cum ai fi să ai pe bibliotecă celebrul microbuz hippie Volkswagen T1, lângă micuțul Trabant și furia roșie Porsche 911?

  1. Avioane din Cel De-al Doilea Război Mondial. O colecție unică de 20 de reviste cu machetele celor mai performante aeronave de război ale armatelor din Cel De-al Doilea Război Mondial. Machetele sunt metalice și conțin detalii surprinzătoare și inscripții originale. Messerschmitt-ul nemțesc, Corsair-ul britanic sau Cobrele americane? Le poți avea pe toate.


  1. Armata japoneză. Fără îndoială Japonia a jucat un rol decisiv în istoria militară mondială. La fel și aparatele sale de război. Avioane, elicoptere, nave de luptă sau tancuri. Îți prezentăm o colecție impresionantă de machete realizate din materiale de calitate și având inscripțiile originale.

Colecțiile Libertatea, bucurii pentru copiii de toate vârstele. Le găsești pe toate aici: colectii.libertatea.ro

Comentarii

N
Negru Iulian Remus
19 nov. 2020
nu mai gasesc colectia avioane din cel de-al 2-lea razboi mondial.imi lipsesc 5 piese.cum pot sa le achizitionez?
C
Colectii.libertatea.ro
24 nov. 2020
Colectia de avioane nu se mai regaseste pe site-ul nostru.