AVANTAJE - editia iunie 2024 (ediție cu CADOU)

22,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Ediția de iunie a revistei Avantaje îți aduce interviuri în exclusivitate cu personalități marcante din domeniul nutriției, din marea literatură universală, dar și cu vedete surpriză. Nu lipsesc rubricile consacrate de Sănătate, Relații, Parenting și Psihologie.

Dosarul Special al ediției de iunie este dedicat în exclusivitate unui important semnal de alarmă: Risipa Alimentară.

 

Sănătate

E timpul pentru revizie: nu doar mașina are nevoie de o verificare anuală, ci și corpul tău, mai ales când există și semnale de avertizare.

Fitness? Nuu! Este la modă să ne plângem că ne-am îngrășat sau că ne-am "umplut de celulită" peste noapte. Și primul lucru la care ne gândim este dieta.
Pe de altă parte, gâfâim cu spor și la 10 trepte pe care le urcăm ocazional. Concluzia este una singură: nu grăsimea este principala noastră problema ci sedentarismul, care ne ține pe scaun la birou, pe scaun în mașină și în fotoliu, în fața televizorului, acasă.

Ce încearcă să-ţi spună organismul? Unele simptome te fac să te temi de ce poate fi mai rău, iar ele să nu însemne nimic. Altele sunt adesea trecute cu vederea, deşi anunţă grave probleme de sănătate. Cum ştii când ai nevoie doar de o noapte bună de somn, şi când de consultaţia urgentă a unui medic specialist?

 

PSIHO

Cum îți depășești frica de a vorbi în public? Teama de a vorbi în public, cunoscută și sub numele de glossofobie, este una dintre cele mai comune fobii la nivel mondial. Multe persoane se confruntă cu anxietatea și teama atunci când trebuie să vorbească în fața unui grup... Această frică poate varia de la ușoare nervozități până la teamă paralizantă și panică.

Cum pot rezolva părinţii rivalitatea dintre fraţi. Certurile dintre frați - o problemă veche de când lumea! Probabil că încercarea de a potoli disputele dintre copii este cea mai grea misiune a unei mame.

Pregătește-te de vacanță! Știți foarte bine discuțiile din jurul formelor bombate, a picioarelor tonifiate și a taliei minuscule… Ce nu știți încă: a sosit timpul să vă puneți în evidență formele.

Cum pui limite sănătoase în viața ta: cu familia, cu partenerul, la job, cu tine... Limitele te ajută să delimitezi un raport corect cu oricine, în orice mediu și te ajută să simți că ești în controlul propriei persoane, fără să faci compromisuri pe care nu ți le dorești.

 

Relații

9 motive de divorț la români. Ce putem face pentru a le rezolva? Pentru orice problemă, poate exista o soluție dacă cei doi sunt dispuși să își lase, de dragul celuilalt, orgoliul deoparte. Astfel se găsesc rezolvări pentru a transforma viața de cuplu într-o poveste frumoasă de dragoste ce poate ține zeci de ani, sau de ce nu, chiar o viață.

Iată 13 dintre cele mai „surprinzătoare” lucruri pe care oamenii le-au învățat după ce au divorțat: studiile arată că după moartea unuia dintre soți, divorțul este al doilea cel mai stresant eveniment de viață pe care îl poate avea o persoană. Este chiar mai rău decât a merge la închisoare sau a-ți pierde locul de muncă.

 

Beauty

Personalitatea parfumului tău: e prezent în toate discuțiile din social media. Toată lumea pare să se priceapă, recomandă, judecă, se pun note, descalifică, intrigă, laudă, iar la final... tu îl vei cumpăra. Dar este oare parfumul potrivit pentru tine?

 


  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli” ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder”.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil.
  • Astenia de primăvară: e un paradox: în timp ce natura se trezește la viață, mulți dintre noi se simt epuizați, abătuți și lipsiți de vitalitate. Deși avem destule motive de bucurie - zilele se lungesc, grădinile înfloresc, soarele strălucește pe cer – deseori suntem obosiți, inexplicabil de triști și fără chef. Vestea bună este că astenia sezonieră, căci despre ea e vorba, poate fi învinsă.
  • Când o durere de cap semnalează o tumoare pe creier? Durerile de cap nu sunt neapărat simptomele care indică faptul că ai o tumoare pe creier. Dar dacă durerea ta de cap este incontrolabilă sau pur și simplu se simte neobișnuit de puternic, nu o neglija.
  • Interviu: Marie Ndiaye. Scriitoare de origine franceză, câștigătoare a Premiului Femina, Premiului Goncourt și nominalizată la Booker Prize. Scrie romane și piese de teatru de la vârsta de doisprezece ani și este a doua femeie din istorie a cărei muncă a fost inclusă în repertoriul Comediei Franceze. Cărțile ei sunt traduse în limba română la editura Trei, unde de curând a apărut și cel mai recent volum al ei, „A mea e răzbunarea” (editura Trei, 2023).
  • Puține vedete din România au reușit să treacă proba timpului: să nu fie atinse de zgura inevitabilă a breslei, să-și păstreze o imagine impecabilă și să rămână în aceeași zonă de interes. Ela Crăciun a reușit...

Detalii

Categorii