Albă-ca-Zăpada și Roșie-ca-Trandafirul - Ediția numărul 35 din colecția Primele mele povești

A apărut cea mai nouă carte din colecția Libertatea “Primele mele povești”. Ediția cu numărul 35 se numește “Albă-ca-Zăpada și Roșie-ca-Trandafirul” și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Acum te poți bucura alături de cei mici de cele mai îndrăgite basme din întreaga lume. Cărțile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și au o copertă dură, rezistentă, care nu se deteriorează atât de ușor în timp. În plus, poveștile sunt însoțite și de ilustrații minunate, care îi vor bucura pe copii.

Albă-ca-Zăpada și Roșie-ca-Trandafirul - Ediția nr. 35 (Primele mele povești)

Albă-ca-Zăpada și Roșie-ca-Trandafirul sunt două surori frumoase și bune la suflet, care locuiesc, împreună cu mama lor, într-o căsuță la marginea pădurii. Într-o seară rece de iarnă, cineva bate la ușa lor. Oare cine o fi?

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Noua carte pentru copii poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Prețul este de 17,99 RON, cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii

Articole similare