Frumoasa adormită – ediția numărul 8 din colecția “Primele mele povești”

Trăiește acum, alături de copilul tău, magia colecției “Primele mele povești”! Acum a apărut “Frumoasa adormită”, ediția numărul 8 din această serie fascinantă, pentru cei mici și cei mari. Poți cumpăra această carte doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Intră acum în lumea poveștilor fabulos ilustrate. Gazdele tale în această aventură fascinantă vor fi printesele fermecătoare și prinții curajoși! Colecția conține 40 de ediții, care apar odată la două săptămâni.

Frumoasa adormită – noul număr din colecția “Primele mele povești

Regele și regina sunt tare bucuroși: după o lungă așteptare, li s-a născut o fetiță nespus de frumoasă! Toată lumea de la castel e pregătită de petrecere. Doar o singură persoană nu a primit invitație, și nu e vorba de cineva care să ierte o astfel de greșeală...

Ce se va întâmpla oare cu micuța prințesă? Află ce urmează împreună cu cei mici, urmărind cu sufletul la gură fiecare dintre cele 32 de pagini din carte.

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

“Frumoasa adormită” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 17,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția - Primele mele povești! 

Pachetul costă 35,98 RON și include:

Frumoasa adormită - Ediția nr. 8

Motanul încălțat - Ediția nr. 9

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 mai 2022. 

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii