Lectura din cărți pentru copii, de nelipsit din rutina celui mic

”Cei trei purceluși”, din colecția ”Primele mele povești”, de pe colecții.libertatea.ro este una dintre cele mai bune cărți pentru copii, o mulțime de micuți delectându-se cu aventura lor plină de învățăminte folositoare. Este o carte ideală pentru citit copiilor mici! O poți achiziționa numai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chișcurile de difuzare a presei!

 

Puiul tău a crescut, nu mai este bebeluș, așa că e timpul să-i formezi propria bibliotecă. Foarte utilă îți va fi colecția de cărți pentru copii, Primele mele povești, pe care o găsești pe colecții.libertatea.ro. Ai la dispoziție deja la un preț special ediția nr. 1 - Scufița Roșie (1,99 RON) și ediția nr. 2 - Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici (7,99 RON). Din 4 martie li se alătură și cartea ”Cei trei purceluși”, la prețul de 17,99 RON! Urmărește și restul aparițiilor!

 

 

Beneficiile lecturii din cărți pentru copii adecvate vârstei

Între 1 și 3 ani, copiii fac pași mari în ceea ce privește vocabularul în această perioadă și învață despre litere, forme, culori, vreme, animale și anotimpuri – cunoștințe care pot fi întărite prin citirea de cărți. Alege cărți pentru copii care au o mulțime de imagini pe care copilul tău le poate indica și numi. Un bun exemplu este cartea ”Cei trei purceluși”, din colecția ”Primele mele povești”, de pe colecții.libertatea.ro! Pe site găsești și alte cărți potrivite copiilor, în funcție de vârstă și pasiuni.

 

Când și cum să-i citești copilului mic

Experții recomandă să se citească copiilor mici cât mai des posibil și să se încerce de către părinți să aloce cel puțin o oră programată în fiecare zi pentru timpul de lectură. Alegerea orelor regulate de lectură (în special înainte de somn și de culcare) îi ajută pe copii să învețe să se așeze cu o carte și să se relaxeze. Deși seara pare a fi cel mai bun moment pentru lectură, tu poți citi oricând copilul tău are chef.

 

Citirea de cărți pentru copii seara, rutina care întărește legătura părinte-copil

Ia-ți copilul în brațe în timp ce îi citești! Este un moment grozav de conexiune părinte-copil. Astfel, micuțul se va simți în siguranță, fericit și relaxat. Acordându-i atenție și citindu-i dintr-o carte pentru copii îi transmiți o stare de bine și îl ajuți la evoluția lui ulterioară. Îl poți încuraja să participe la seara de lectură punându-l pe el să aleagă cartea preferată, așa că ar fi bine să-i pui la dispoziție mai multe cărți pentru copii, pentru a avea de unde alege. Ai o mulțime de opțiuni de cărți pentru copii pe colecții.libertatea.ro. Cumpără-i ce crezi că i-ar plăcea și petreceți împreună clipe minunate de lectură, seară de seară și zi de zi!

Comentarii