Motanul încălțat – noua apariție fermecătoare din colecția “Primele mele povești”

Începând cu data de 25 mai 2022, poți cumpăra cartea “Motanul încălțat”, cea mai nouă apariție din colecția “Primele mele povești”. O găsești doar pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei!

Această serie de povești și fabule nemuritoare, cu ilustrații minunate, cuprinde în total 40 de ediții, care apar pe piață la două săptămâni. Coperta este una dură și rezistentă, așa că te poți bucura multă vreme de magia colecției “Primele mele povești” alături de cei mici.

Motanul încălțat – ediția numărul 10 din colecția “Primele mele povești

Puteți trăi acum împreună magia acestor pagini ilustrate atât de frumos. Poveștile copilăriei celor care sunt acum părinți pot fi transmise generațiilor următoare. Colecția Libertatea deschide inimi și minți și îi ajută pe cei mici să descopere treptat lumea, să învețe lecții și noțiuni utile în viață, dar și să își dezvolte imaginația într-un mod armonios.

“Motanul încălțat” este unul dintre cele mai îndrăgite basme din întreaga lume. Minunata poveste a fost scrisă de Charles Perrault și îl prezintă copiilor pe acest personaj năstrușnic, lăsat moștenire de către un bărbat celor trei fii ai săi, împreună cu o moară și un măgar.

Cum îl va răsplăti el, de fapt, pe mezinul care i-a dat o mână de ajutor la nevoie? Poți afla doar din cartea “Motanul încălțat”, pe care o găsești numai pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei! Costă 17,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția - Primele mele povești! 

Pachetul include:

Frumoasa adormită - Ediția nr. 8 (Primele mele povești)

Motanul încălțat - Ediția nr. 9 (Primele mele povești) 

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda! Acest pachet costă 35,98 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii