O șoricică încrezută - Ediția numărul 42 din colecția Primele mele povești

S-a lansat ediția cu numărul 42 din colecția de cărți pentru copii “Primele mele povești”. În fiecare săptămână, apare o nouă carte magică, ce le prezintă celor mici cele mai îndrăgite personaje din toată lumea. Edițiile din colecție pot fi cumpărate doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Aceste cărți cu povești și fabule nemuritoare sunt pline de ilustrații minunate. Colecția “Primele mele povești” deschide inimi și minți și deschid porțile unei lumi cu adevărat magice, plină de prinți curajoși, de prințese fermecătoare și de animăluțe adorabile.

O șoricică încrezută - Ediția nr. 42 (Primele mele povești)

O șoricică încrezută găsește o monedă de aur și se hotărăște să-și cumpere cu ea o fundiță roșie de pus la pălărie. Curând, toți localnicii din sat încep să vorbească despre cât e șoricica de elegantă cu fundița roșie la pălărie...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Fiecare carte de povești costă 17,99 RON (TVA inclus). Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Pot fi cumpărate doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.


Comentarii