O vizită neașteptată, figurină - Ediția nr. 1 (Masha și Ursul)

Bucurie uriașă pentru cei mari și cei mici! S-a lansat noua colecție “Masha și Ursul”, iar primele două ediții se vor vinde exclusiv online, pe colecții.libertatea.ro, urmând ca în data de 26 august să apară și la chioșcurile de difuzare a presei prima ediție.

Sunt două personaje adorabile, iubite de milioane de copii din întreaga lume. Acum îi poți face fericiți pe cei mici cu pachetul care conține o carte și o figurină. Colecția “Masha și Ursul” va avea în total 30 de ediții, care vor apărea din două în două săptămâni. Este o serie specială, pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

O vizită neașteptată – ediția nr. 1 din colecția “Masha și Ursul”

Intră în lumea poveștilor cu Masha și Ursul! Povești ilustrate cu episoade din cunoscuta serie de desene animate. Prima ediție se numește “O vizită neașteptată” și conține cartea și figurina Masha la prețul de 9,99 lei. O poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Colecția conține cărți ilustrate din desenele animate și figurine cu Masha, ursul și toţi prietenii lor simpatici. Fiecare volum are 32 de pagini și este creat din materiale de cea mai bună calitate.

Masha este o fetiţă neastâmpărată, căreia îi place să exploreze lumea. Într-o bună zi, îl întâlnește pe urs, un animal pașnic și bun, care în scurt timp îi va deveni cel mai bun tovarăș de aventuri. Învaţă lucruri noi din poveștile colecţiei Masha și Ursul, și joacă-te cu figurinele oficiale!

Masha primește o vizită neașteptată de la verișoara ei, Dasha. Deși seamănă destul de mult, fetiţele sunt foarte diferite. Masha este nerăbdătoare să-i spună ursului că verișoara ei a sosit în vizită, dar ursul este foarte ocupat încercând să-și repare acoperișul casei. Și, mai ales, este ocupat să evite obiectele care zboară prin toată casa!

Cumpără prima ediție din colecția Masha și Ursul - O vizită neașteptată și primești GRATUIT figurina Masha, la preţul special de 9,99 lei!

 

Comentarii