Pasărea Phoenix - Ediția numărul 57 din colecția “Primele mele povești”

A fost lansată oficial ediția cu numărul 57 din colecția de cărți pentru copii “Primele mele povești”. Cartea “Pasărea Phoenix” poate fi cumpărată doar de pe colectii.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Seria de cărți conține o mulțime de povești și fabule nemuritoare, cu niște ilustrații minunate! În fiecare săptămână apare câte un număr nou, cadoul ideal pentru cei mici, dar și cei mari. Colecția “Primele mele povești” îi ajută pe copii să își dezvolte imaginația și creativitatea, în timp ce adulții pot petrece acum timp de calitate alături de aceștia.

Calitatea superioară a materialelor folosite pentru realizarea cărților îți asigură o utilizare îndelungată, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru durata acestor volume. Le poți răsfoi oricând îți dorești, în timp ce descoperi magia basmelor!

Pasărea Phoenix - Ediția nr. 57 (Primele mele povești)

Potrivit unei legende, cu mult timp în urmă, Soarele, care prin strălucirea lui ne dăruiește lumină și căldură, s-a gândit să creeze un prieten care să-i țină companie: așa s-a născut minunata pasăre Phoenix...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Cartea “Pasărea Phoenix” costă 17,99 RON (TVA inclus). Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colectii.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția - Primele mele povești!

Setul de patru cărți de povești pentru copii costă 71,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse

Produse incluse in pachet:

Pasărea Phoenix - Ediția nr. 57 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Șoarecele de câmp și șoarecele de oraș - Ediția nr. 58 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Apa vieții - Ediția nr. 59 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Vulpea și strugurii - Ediția nr. 60 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 24 MAI 2023*

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare