Prințul fericit - Ediția numărul 52 din colecția Primele mele povești

A apărut oficial ediția cu numărul 52 din colecția “Primele mele povești”. Cartea “Prințul fericit” este una dintre cele mai îndrăgite de către copiii din întreaga lume. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Cărțile din colecție includ o serie de povești și fabule nemuritoare, însoțite de ilustrații minunate! Trăiește acum, alături de cei mici, magia dintre filele colecției “Primele mele povești”. În fiecare săptămână apare o ediție nouă, realizată din materiale de cea mai bună calitate, pentru o utilizare îndelungată, fără grija deteriorării rapide.

Prințul fericit - Ediția nr. 52 (Primele mele povești)

În mijlocul pieței din oraș, statuia învelită în foiță de aur a Prințului fericit strălucește sub razele soarelui. Dar cu adevărat de aur este inima generoasă a prințului, lucru pe care prietenul lui, rândunelul, îl știe foarte bine...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Cartea Prințul fericit costă 17,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.


 

Comentarii

Articole similare