Rățușca cea urâtă – o nouă cărticică magică din colecția “Primele mele povești”

“Rățușca cea urâtă” este cea mai nouă apariție de pe piață din colecția Libertatea “Primele mele povești”. Redescoperă alături de cei mici magia și lasă-ți imaginația să zboare alături de personajele îndrăgite de multe generații. O poți achiziționa numai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Atunci când suntem mici, descoperim lumea și învățăm prin jocuri și povești. Ne dezvoltăm imaginația și înțelegem mai ușor ce înseamnă binele și răul. Înțelegem cât de importante sunt principiile, empatia, generozitatea, dar și că există consecințe atunci când ne folosim puterea ca să judecăm sau să îi rănim pe cei din jurul nostru.

Rățușca cea urâtă – noua apariție din colecția “Primele mele povești”

Dacă vrei să le arăți copiilor cum pot să fie atenți cu sentimentele celorlalți, cât de mult contează să ai un suflet bun și să îi accepți pe ceilalți, atunci o poți face foarte ușor. Această minunată cărticică ilustrată conține una dintre poveștile clasice, care le-a bucurat copilăria a milioane de copii din întreaga lume.

Este o lecție bună și pentru adulți. Poți să te reîntorci pentru scurt timp în acea perioadă în care adormeai cu gândul la aventurile fabuloase ale personajelor tale preferate. Ilustrațiile sunt realizate de artiști talentați și îi vor captiva cu siguranță pe copiii care vor urmări cu sufletul la gură fiecare pagină.

Este o carte ideală drept cadou, pentru cei dragi ție. Calitatea materialelor din care este realizată este una excepțională, așa că le vei putea citi celor mici povestea “Rățușca cea urâtă” ori de câte ori își vor dori, fără să te mai temi că vei deteriora paginile sau coperta.

Mai multe povești, mai multă magie!

Ce poate fi mai frumos decât o carte de povești? Mai multe cărți! Pentru că ne-am gândit la tine și la cei dragi, acum poți face și precomandă doar pe colecții.libertatea.ro. Seria de cărți ilustrate include 40 de numere, care apar la câte două săptămâni.

Comentarii