Spectacol de varietăți, figurină, căsuță cadou - Ediția nr. 2 (Masha și Ursul)

Cea de-a doua ediție din colecția “Masha și Ursul” vine acum la pachet atât cu o figurină adorabilă, cât și cu o căsuță cadou. Cartea “Spectacol de varietăți” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro, urmând ca edițiile acestei colecții să apară ulterior și la chioșcurile de difuzare a presei, prima ediție putând fi achiziționată fizic începând cu data de 26 august.

Intră și tu acum în lumea fascinantă a poveștilor cu Masha și Ursul, ilustrate cu episoade din îndrăgita serie de desene animate. Au cucerit o lume întreagă cu farmecul lor, milioane de copii îi adoră, iar acum cei mici se pot bucura și de figurinele care vin la pachet cu cărțile de povești.

Masha este o fetiţă neastâmpărată, căreia îi place să exploreze lumea. Într-o bună zi, îl întâlnește pe urs, un animal pașnic și bun, care în scurt timp îi va deveni cel mai bun tovarăș de aventuri. Acum poți cumpăra cea de-a doua ediție a colecției ca să afli ce noi aventuri trăiesc cei doi prieteni.

Spectacol de varietăți – ediția nr. 2 din colecția “Masha și Ursul

Ursul și-a cumpărat un televizor nou. Se întoarce bucuros acasă cu panda prin pădure și le arată tuturor prietenilor noua sa achiziţie. Acum toţi vor putea să-și vadă emisiunile preferate în cabana lui. Asta dacă Masha nu va face o altă poznă care să-i strice, ca de obicei, planurile ursului.

Cumpări a doua ediție din colecția Masha și Ursul - Spectacol de varietăți și primești GRATUIT figurina Panda și căsuța, la preţul special de 29.99 lei!

Învaţă lucruri noi din poveștile colecţiei Masha și Ursul, și joacă-te cu figurinele oficiale! Colecția conține cărți ilustrate din desenele animate și figurine cu Masha, ursul și toţi prietenii lor simpatici.

“Masha și Ursul” cuprinde 30 de ediții în total, cu apariție la 2 săptămâni. Cărțile sunt recomandate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, au o copertă cartonată și sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Ediția “Spectacol de varietăți” costă 29,99 RON (TVA inclus). Atenție, totuși! Pentru persoanele care o cumpără de pe colecții.libertatea.ro, costurile de livrare nu sunt incluse în acest preț.

Comentarii