Start la aventură cu ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, din colecția de cărți de Jules Verne

”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, din colecția de cărți de Jules Verne de la colecții.libertatea așteaptă să fie descoperită de copilul tău! Cartea îl va purta în lumea fascinantă creată de celebrul autor francez și va fi o încântare pentru micul cititor pasionat de aventură.

 Colecția de cărți de Jules Verne de la colecții.libertatea se mărește cu o nouă apariție: ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”. Ediția cu numărul 5 va putea fi comandată online de pe colecții.libertatea sau cumpărată de la chioșcurile de difuzare a presei din data de 2 iulie. Nu mai sta pe gânduri și cumpără-i copilului tău această carte fantastică din colecția de cărți de Jules Verne ce a fascinat și delectat milioane de copii din întreaga lume!

 

Colecția de cărți de Jules Verne: ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, aventura continuă

Dacă în ”Copiii Căpitanului Grant I. America de Sud”, frații Mary și Robert pleacă într-o expediție de salvare a tatălui lor dispărut, însoțiți de Lordul Glenarvan și soția sa, de maiorul Mac Nabbs, cartograful francez, ca urmare a unui mesaj misterios dintr-o striclă și au parte de multe aventuri incredibile pe coastele Americii de Sud, în  ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, aventura continuă. Corabia lor face o oprire în Australia în căutarea capitanului Grant. Aici întâlnesc un fost intendent de pe vasul Britannia, care se oferă să îi conducă la locul naufragiului. Însă acesta este de fapt un impostor, care nu era prezent în momentul avarierii navei pentru că fusese abandonat înainte în Australia, după ce încercase fără succes s-o acapareze pentru a o folosi la piraterie. Ce se întâmplă în continuare? Descoperă din ediția nr. 5 ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, din colecția de cărți de Jules Verne. Este o lectură plină de aventuri, intrigi, surprize, descrieri tehnice, geografice și istorice.

 

Povești fascinante din colecția de cărți de Jules Verne

Colecția de cărți de Jules Verne este perfectă pentru copilul tău, dacă vrei să-l faci să îndrăgească lectura și are peste 12 ani, vârsta potrivită pentru acest tip de cărți științifico-fantastice. Poți opta pentru oricare dintre cărțile din colecția de cărți de Jules Verne deja apărute de la colecții.libertatea, cum sunt: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1,  ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4 sau ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, care va fi disponibilă atât online, pe colecții.libertatea, cât și la toate chioșcurile de difuzare a presei începând cu 2 iulie. Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Colecția de cărți de Jules Verne va avea 30 de ediții, cu posibilitatea de a se extinde la 40-50 de ediții.

 

Când a trăit Jules Verne – informații despre autor

Jules Verne s-a născut la Nantes în 1828 și a murit la Amiens în 1905. Jules Verne este unul dintre cei mai mari autori ai literaturii franceze, dar și de talie mondială și este un scriitor foarte popular în literatura pentru copii și tineri, călătorii și science fiction. La sfârșitul vieții sale, a fost admirat de cititorii săi fideli. În prezent, este considerat unul dintre cei mai influenți scriitori din genul science fiction. Există multe invenții și evenimente în lumea științei care apar în romanele sale și care de-a lungul anilor au devenit realitate: submarinul electric, călătoria spre Lună etc. Colecția de cărți de Jules Verne merită un loc în biblioteca ta și a copilului tău!

Comentarii

Articole similare