5 cărți de dragoste pe care să le iei cu tine pe plajă

E vară, e soare, se apropie vacanța mult dorită. Marea te așteaptă! Și ai timp din belșug pe plajă să citești cele mai bune cărți de dragoste ale momentului. Poți să le savurezi alături de un cocktail pe șezlong, până la asfințitul soarelui.  

Am ales pentru tine cinci titluri din colecția Blue Moon, o colectie dedicată doamnelor ce include cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane. 


1. Primăvara în Toscana

O poveste de dragoste captivantă, de neuitat, care ne readuce aminte faptul că nu este niciodată  prea târziu să iubești și să fii iubită. Cartea a câștigat premiul Goldsboro pentru romane de dragoste în anul 2019.

2. Șapte scrisori – J.P Monninger

O carte despre bucuriile pe care ți le aduce prietenia, despre riscul de a te îndrăgosti și despre puterea pe care o au secretele de a distruge un viitor plin de posibilități. Este o poveste despre oamenii care ne influențează, despre ceea ce putem păstra sau pierde pe drumul vieții și despre ceea ce alegem să devenim.

3. Sora Umbră – Lucinda Riley

O poveste de acum un veac despre o femeie care trebuie să aleagă între dragostea adevărată și datoria față de familie. Londra începutului de secol 21 este scena poveștii noastre înțesate de multe intrigi și răsturnări de situație. 

4. Frontul de acasă – Kristin Hannah

În Frontul de acasă regăsim portretul înduioșător al unei veterane a razboiului din Irak și înțelegem cât de multe pregătiri se fac pentru a merge la luptă, dar cât de puțin pregătiți sunt cei care se întorc acasă să fie din nou parinți. 

5. Povestea unui orfan– Pam Jenoff

Comentarii