Aventurile a trei ruși și trei englezi - Ediția numărul 50 din colecția Jules Verne

A apărut oficial cartea “Aventurile a trei ruși și trei englezi”, ediția cu numărul 50 din colecția Jules Verne. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Odată la două săptămâni, se lansează pe piață o nouă carte din colecție, cu finisaje de o calitate deosebită, coperți cartonate, ediție de lux cu ilustrații în interior.

Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Aventurile a trei ruși și trei englezi - Ediția nr. 50 (Jules Verne)

Trei savanți ruși și trei savanți englezi sunt trimiși de țările lor să măsoare lungimea unui arc de meridian. Însoțiți de zece marinari și de localnici, sub călăuzirea unui boșeman, cei șase savanți își încep periplul prin Africa Australă. Însă, rivalitățile și intrigile le vor da mari bătăi de cap eroilor noștri.

Cumpără fabulosul volum semnat de Jules Verne și vei afla toate răspunsurile despre aventurile acestor personaje fabuloase. Cartea Aventurile a trei ruși și trei englezi poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 39,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii