Cărți de citit la plajă pentru întreaga familie

Ce poate fi mai plăcut la plajă, decât să te mângâie briza mării și tu să citești în liniște pe șezlong. Iar dacă ai și copii care știu să citească, iată ce cărți de citit la plajă poți alege pentru întreaga familie, pentru a petrece timpul cât mai agreabil!

 

După ce anul acesta, atât adulții, cât și copiii au petrecut mai multe ore în fața ecranelor cu munca de acasă și școala on-line, acum este timpul pentru relaxare. Lasă laptopul acasă și ia mai degrabă cărți de citit cu tine în vacanță, pentru a-ți petrece timpul cât mai plăcut. Nu știi ce cărți să alegi? Intră pe colecții.libertatea și comandă cărți de citit pentru întreaga familie! Avem și câteva recomandări foarte bune!

 

Cărți de citit pentru adulți

Pe parcursul anului e dificil să ții pasul cu toate nouățile literare din cauza serviciului și a tuturor responsabilităților, dar concediul este momentul prielnic să recuperezi ceea ce-ți doreai să citești și n-ai reușit. Iată câteva cărți de citit perfecte pentru atunci când te odihnești pe plajă sau la piscină! Pe toate le găsești pe colecții.libertatea!

 

”Eliberare”, de Imogen Kealey

Eliberare” este o poveste inspirată din aventurile celebrei spioane Nancy Wake, care a ajutat mișcarea de rezistență să elibereze Franta în Al Doilea Război Mondial. Nancy Wake este o tânără locuitoare a Marsiliei, proaspăt logodită cu iubitul ei. Cu apetitul ei pentru pericol, Nancy se vede curând atrasă în Rezistența franceză. Cartea face parte din colecția ”Blue Moon”, o colecție dedicată doamnelor, care include cărți de citit cu povești de dragoste ale literaturii contemporane, scrise de cele mai celebre romanciere ale genului.

 

”Limuzina neagră”, de Haralamb Zincă

În ”Limuzina neagră”, Pavel Conta, angajat al unei firme de rulmenți pentru export, moare în urma unui accident auto în care este implicată o limuzină neagră. Soția decedatului primește în aceeași zi vizita unor „ofițeri de securitate“ și a unui individ care se recomandă tot angajat al Securității, dar care cunoaște mult prea multe detalii din viața ei privată. Toți sunt în căutarea unei casete care ar conține documente importante. Faimoșii eroi ai lui Haralamb Zincă – ofițerii Panait, Lucian și Frunză – intră fără să vrea în această poveste fiindcă Pavel Conta le ceruse o întrevedere în aceeași zi. Adevărul va ieși la iveală datorită tenacității, inteligenței și, nu în ultimul rând, norocului celor trei eroi.

Poți alege și alte cărți de citit ale celebrului autor Haralamb Zincă, numai de pe colecții.libertatea!

”Atunci când ne iubim” - Osho

Ce este dragostea? ”Atunci când ne iubim”este o carte plină de provocări. Osho – unul dintre cei mai revoluționari gânditori ai vremurilor noastre – ne provoacă să punem sub semnul întrebării ceea ce știm despre dragoste și ne deschide posibilitatea unei iubiri care este naturală, completă și liberă de posesivitate și gelozie. Este una dintre acele cărți de citit numai bune de savurat într-o vacanță la mare!

”Nebuni și muritori”, de Bernard Cornwel

Într-un tur de forță plin de suspans și savoare, ”Nebuni și muritori” își atrage cititorul într-o sarabandă de intrigi, scandaluri și rivalități din lumea Londrei elisabetane, înfățișate cu măiestrie de Bernard Cornwell. Tânărul Richard Shakespeare visează la o carieră strălucitoare în arenele pentru spectacole londoneze, dominate de fratele său mai mare, William. Cartea face parte din colecția ”Buzz Books” ce cuprinde cărți de citit de succes internațional, care sunt ecranizate sau se află în curs de ecranizare.


Cărți de citit pentru copii

Dacă părinții citesc, și copiii lor vor face la fel, știind fiind faptul că micuților le place să-și imite părinții. Ia-le și lor cărți de citit potrivite vârstei pe care o au și savurați împreună lectura la malul mării! Le găsești pe colecții.libertatea!

 

Colecția Jules Verne pentru copii

Colecția Jules Verne pentru copii” continuă să fascineze și-n prezent, fiind o lectură interesantă și potrivită pentru toți copiii trecuți de 12 ani. Poți alege Ocolul pământului în 80 de zile,  ”Douăzeci de mii de leghe sub mări”, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” sau ”Cinci săptămâni în balon”. Toate aceste cărți de citit au ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Jocuri logice și de antrenament (9 ani +)

Jocuri logice și de antrenament (9 ani +)” sunt, de fapt, provocări adresate micilor cititori. Jocurile logice, exercițiile antrenante, activitățile amuzante sunt tot atâtea ocazii pentru copii de a-și petrece timpul liber învățând prin… joacă!

Cele mai frumoase fabule în benzi desenate

Cele mai frumoase fabule în benzi desenate” prezintă 28 de fabule adaptate în bandă desenată de către ilustratori faimoși, interpreți pasionați care au vrut să împărtășească plăcerea pe care au trăit-o redescoperind aceste fabule. Le-au interpretat cu umor, fără să le afecteze morala.

Camera cu minuni, de Sergio Ruzzier

Camera cu minuni” este o poveste despre înțelepciunea de a nu pleca urechea la ceilalți atunci când inima îți spune altfel. Sergio Ruzzier spune povestea unui hârciog strângător cu nume de savant și ochi de artist. Descoperă împreună cu copilul tău povestea lui fascinantă, cartea fiind destinată micuților de 3-5 ani!

Comentarii