Ce cărți să citești ca să-ți îmbogățești cunoștințele generale

Cultura generală se dobândește citind cât mai multe cărți, asta este deja știut. Colecția de filosofie de pe colecții.libertatea vine în întâmpinarea ta cu o serie de cărți care n-ar trebui să lipsească din nicio casă care se respectă. Descoperă filosofia și completează-ți colecția din bibliotecă cu aceste cărți valoroase, cărți de lăsat moștenire și generațiilor următoare.

Dacă ești un mare iubitor de lectură, cu siguranță multe cărți au trecut deja prin mâinile tale. Nuvele, romane de dragoste, de aventură sau polițiste ori poezii, indiferent care sunt preferințele tale, poți adăuga și puțină filosofie. Iar dacă ești în căutarea unor astfel de lecturi, îți recomandăm colecția Libertatea, ”Descoperă filosofia”!

 

Cărți cu renume

Cărțile din colecția ”Descoperă filosofia”  sunt potrivite oricărui cititor. Colecția, care cuprinde cărți cu renume, este un proiect editorial prin care se dorește familiarizarea cu ideile marilor gânditori ai omenirii. Vei putea descoperi sau redescoperi și înțelege opera marilor nume ale filosofiei: Platon, Aristotel, Nietzsche, Descartes sau Kant, și mulți alții. 


O ofertă de cărți de nerefuzat!

Acum poți face precomandă pentru edițiile din luna februarie de la Libertatea, pentru colecția ”Descoperă Filosofia”! Astfel, vei avea asigurate Ediția nr. 20 – Hume, Ediția nr. 21 – Sartre, Ediția nr. 22 - Filosofia Medievală și Ediția nr. 23 – Kierkegaard, toate cele patru cărți la prețul redus de 119, 99 lei.

 

Clasicii literaturii românești și universale

Pentru o bună cultură generală, cheia este să citești. Cu cât o persoană citește mai multe cărți, cu atât va avea mai multe cunoștințe. Este o regulă foarte simplă. Iar printre cărțile care ajută cel mai mult la îmbogățirea culturii generale se numără clasicii literaturii. Dacă ne referim la cei români, îi putem enumera aici pe I.L.Caragiale, Ion Creangă, Ioan Slavici, Mihai Eminescu, și lista, firește, continuă cu multe alte nume de renume. Alege-i pe cei care îți face plăcere să-i citești sau recitești. Și în literatura universală se regăsesc multe capodopere și de aceea alegerile sunt greu de făcut. Nu-ți va ajunge o viață pentru a le citi pe toate, dar îți poți face un plan de lectură și să le parcurgi pe cele care te atrag cu adevărat.

 

Biografii și memorii, pe lista ta

Adaugă pe lista ta de cărți de citit și biografiile sau memoriile. Citirea biografiilor este, de asemenea, benefică pentru cultura generală. Înveți despre viața unor oameni importanți și ce și cum au făcut pentru a reuși și a transcende. Alege biografii ale personalităților celebre care și-au demonstrat valoarea și care au schimbat lumea!

 

Citește Enciclopedii

Enciclopediile sunt o sursă uriașă de informații. Acestea cuprind domenii vaste, de la istorie, muzică, geografie, arte plastice, cinematografie etc. și te poartă într-o lume fascinantă, alături de ilustrațiile potrivite. Poți studia, practic, orice domeniu de interes, cu ajutorul Enciclopediilor.

Comentarii