”Frații Kip”, din colecția Jules Verne, un nou roman cu pirați și intrigi dejucate

 

Vineri, 15 aprilie, apare noul roman din colecția Jules Verne, ”Frații Kip”! Romanul poate fi comandat de pe colecții.libertatea.ro sau achiziționat de la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de numai 39,99 lei. Nu uita că este un roman care face parte dintr-o colecție de lux, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

 

 ”Frții Kip”, din colecția Jules Verne, este romanul perfect pentru cei dornici de aventură și intrigă palpitantă. Autorul a avut grijă să adune în paginile sale suficientă acțiune cât să te țină în suspans până la sfârșit. Descoperă personajele creionate de Jules Verne și trăiește alături de ele o nouă experiență pe mare, cadrul preferat de celebrul autor francez pentru desfășurarea multor romane de-ale sale.

 

”Frații Kip”, din colecția Jules Verne, prezintă complotul perfect

Frații Kip sunt doi olandezi salvați dintr-un naufragiu de cei de pe nava „James Cook” care își croiește drum prin mările australiene. Dar unii dintre membrii echipajului plănuiesc o revoltă, îl omoară pe căpitan și preiau comanda vasului. Frații Kip sunt acuzați de crimă, fără a fi vinovați, dar cu dovezi de netăgăduit, așa că sunt condamnați la muncă silnică pe viață. Însă un singur om crede în cinstea lor și se luptă pentru a dovedi nevinovăția fraților Kip. Va reuși el oare să le redea libertatea? Află totul din paginile romanului din colecția Jules Verne. Comandă-l și bucură-te de lectură! Iar dacă ai în familie un adolescent, nu ezita să-i cumperi acest roman, atât de potrivit vârstei sale!

 

”Frații Kip”, din colecția Jules Verne, o carte inspirată dintr-un caz real

De data aceasta, povestea fraților Kip scrisă de Jules Verne se pare că este inspirată de un caz real, de la sfârșitul secolului al XIX-lea. În acea perioadă, doi frați au fost judecați pentru acte de piraterie comise în Polinezia și condamnați pe baza mărturiei unui singur om de pe vasul pe care l-ar fi deturnat. Faptul de a fi reală, dă și mai multă valoare și autenticitate acestei povestiri scrisă în stilul specific faimosului autor francez. Așadar, nu rata acest nou roman din colecția Jules Verne apărut pe colecții.libertatea.ro!

 

Romane din colecția Jules Verne de pe colecții.libertatea.ro

Cumpără și edițiile anterioare exclusive din colecția Jules Verne apărute deja pe colecții.libertatea.ro! Iată care sunt acestea: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12, ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13, ”Insula cu elice” – ediția nr. 14, ”Nord contra Sud” – ediția nr. 15, ”Drumul Franței” – ediția nr. 16,  ”Robur Cuceritorul” – ediția nr. 17, ”Cele 500 de milioane ale Begumei”- ediția nr. 18, ”Castelul din Carpați” – ediția nr. 19, ”O călătorie spre centrul Pământului” – ediția nr. 20, ”Steaua Sudului” – ediția nr. 21, ”Burse de călătorie”- ediția nr. 22 și Uimitoarele peripeții ale jupânului Antifer” – ediția nr. 23. Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea.ro din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

Comentarii