”Insula misterioasă. Secretul insulei”, din colecția Jules Verne își dezvăluie misterele

Nu rata cel de-al treilea volum al romanului ”Insula Misterioasă” din colecția Jules Verne! ”Insula misterioasă. Secretul insulei” va putea fi găsit pe colecții.libertatea începând cu data de 8 octombrie. De asemenea, îl poți cumpăra și de la chioșcurile de difuzare a presei, începând cu aceeași dată.

 

”Insula Misterioasă” este una dintre cele mai bune opere ale lui Jules Verne. Publicat în 1874, romanul cuprinde trei volume: ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului”, ”Insula misterioasă. Abandonul” și ”Insula misterioasă. Secretul insulei”. Pe primele două volume le găsești deja pe colecții.libertatea, iar acest al treilea volum îl vei putea comanda începând cu 8 octombrie. Află finalul poveștii și trăiește alături de personajele principale frumoasa lor aventură!

 

”Insula misterioasă. Secretul insulei” din colecția Jules Verne atrage pasionații de știință

După ce te-ai familiarizat cu personajele principale din celelalte două volume, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” și ”Insula misterioasă. Abandonul” a venit timpul să descoperi și finalul poveștii în ”Insula misterioasă. Secretul insulei” din colecția Jules Verne. Scriitorul reușește să țină în continuare cititorul captivat, datorită detaliilor și acțiunii cărții. Chiar dacă romanul conține multe date tehnice și științifice, acestea sunt ușor de asimilat și de înțeles, datorită priceperii de a povesti a celebrului autor francez. Cartea este potrivită pentru toți pasionații de știință, dar și pentru copiii de peste 10-12 ani, care sunt avizi de lecturi cu aventuri științifico-fantastice. Urmărește-l în continuare pe Cyrus Smith și pe partenerii săi de naufragiu și află cum reușește să supraviețuiască și dacă va scăpa sau nu de pe insulă!

 

Colecția Jules Verne, de nelipsit din biblioteca ta

Cărțile din colecția Jules Verne ar trebui să existe în orice casă cu pasionați de lectură! Părinții care doresc să-i determine pe copii să citească mai mult pot încerca cu minunatele aventuri descrise de autorul francez, opere care au fost îndrăgite de milioane de copii din întreaga lume, de-a lungul timpului. Acum ai la dispoziție o colecție de lux de cărți din colecția Jules Verne, de la colecții.libertatea, într-o ediție exclusivă, care include cea mai bună selecție din seria ”Călătorii extraordinare”, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Urmărește apariția fiecărui roman din colecția Jules Verne și umple-ți biblioteca cu cărți de cea mai bună calitate!

 

Cărți deja apărute în colecția Jules Verne

Din colecția Jules Verne mai găsești și alte romane pe colecții.libertatea: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10 și ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11. Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

 

 

Comentarii

l
leontin cupar
05 oct. 2021
Buna ziua !

Unde se poate comanda cartea editata de dvs???
C
Colectii.libertatea.ro
05 oct. 2021
Buna ziua. Cartile se pot comanda pe site-ul nostru : https://colectii.libertatea.ro/jules-verne