Muzica și aventura, atracțiile din ”Insula cu elice”, colecția Jules Verne

Pătrunde în fascinanta lume creată de celebrul autor francez, Jules Verne, în noul roman ”Insula cu elice” de pe colectii.libertatea. Ediția cu numărul 14 din colecția Jules Verne poate fi comandată de pe colectii.libertatea începând cu 5 noiembrie. Romanul poate fi găsit și la chioșcurile de difuzare a presei, din aceeași dată.

 

Așa cum sugerează și numele, acțiunea noii cărți din colecția Jules Verne se desfășoară pe o insulă, dar nu oricare, ci una plutitoare, creată de imaginația bogată a autorului, o insulă propulsată pe mare cu ajutorul unei elice. Conținutul romanului este de domeniul SF-ului, așa cum de altfel sunt multe dintre romanele lui Jules Verne, acest precursor al curentului științifico-fantastic. Nu rata din 5 noiembrie, ”Insula cu elice”, din colecția Jules Verne, pe colectii.libertatea, la prețul de numai 39,99 RON.


 

”Insula cu elice”, din colecția Jules Verne, te invită în lumea milionarilor

Te întrebi oare ce legătură au milionarii cu o insulă plutitoare? Ei bine, aceștia sunt locuitorii insulei fantastice a lui Jules Verne, cei care călătoresc și locuiesc în același timp într-un paradis idilic creat de autor. Pentru distracția lor, este adus un cvartet de violoniști francezi. Odată cu apariția muzicienilor care călătoreau prin Statele Unite, de la San Francisco spre următorul lor angajament din San Diego, acțiunea cărții se intensifică. Astfel, vei afla că milionarii nu sunt cu toții tocmai buni prieteni și răfuielile dintre ei ies la iveală. Aceștia sunt împărțiți în două grupări, iar disputele dintre ele pun ”insula” în pericol. Descoperă în noul roman din colecția Jules Verne cum reușesc muzicienii francezi să pună capăt conflictelor și la ce aventuri iau aceștia parte pe spectaculoasa insulă SF inventată de Jules Verne.

 

Omagiu subtil pentru marii compozitori ai lumii

Datorită celor patru muzicieni, Sébastien Zorn, Frascolin, Yvernès și Pinchinat, protagoniști ai cărții ”Insula cu elice”, din colecția Jules Verne, romanul poate fi considerat un subtil omagiu adus de autor pentru marii compozitori ai lumii. Acțiunea cărții se desfășoară în jurul cvartetului de violoniști, originari din Paris, pe care îi leagă o strânsă prietenie. Odată ajunși pe insula milionarilor, aceștia au de înfruntat o mulțime de aventuri, deși ar fi trebuit doar să cânte și să încânte auditoriul.

 

Cărți din colecția Jules Verne apărute până în prezent

Pe colecții.libertatea găsești și celelalte ediții exclusive din colecția Jules Verne din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Comandă-le de pe colecții.libertatea pentru a le avea pe toate în bliblioteca ta: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12 și ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13. Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

 

 

 

Comentarii