Naufragiații de pe Jonathan - Ediția numărul 45 din colecția Jules Verne


A apărut ediția cu numărul 45 din colecția Jules Verne, lansată de Libertatea. Volumul “Naufragiații de pe Jonathan” poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Naufragiații de pe Jonathan - Ediția nr. 45 (Jules Verne)

Kav-gerul s-a retras în insulele Magelaniei ca să scape de nedreptatea oprimării sociale și ajută triburile indiene care trăiesc fără stăpân. Soarta lui însă se schimbă radical odată cu întâlnirea vasului Jonathan, care se afla în derivă fără echipaj, dar cu mulți pasageri la bord. Prin ce aventuri vor trece oare eroii din această carte? Află acum, cumpărând ediția cu numărul 45 din colecția Jules Verne.

Fiecare volum nou din colecție costă 39,99 RON (TVA inclus) și poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Cărțile apar odată la două săptămâni, au coperți cartonate, ediție de lux, cu ilustrații în interior și finisaje de o calitate deosebită.

Comentarii