”O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne,  povestea unei crime ce scoate la iveală multe nedreptăți

O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne, este noua carte ce pote fi comandată de pe colecții.libertatea.ro începând cu data de 14 ocotmbrie. Cartea poate fi găsită și la toate chioșcurile de difuzare a presei începând cu aceeași dată, la prețul de numai 39,99 lei. Completează-ți colecția Jules Verne din bibliotecă cu acest roman excepțional, cu o intrigă senzațională.

”O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne, este romanul care te va captiva de la prima filă, ca de altfel mai toate cărțile scrise de celebrul autor francez. Ce este deosebit la acest nou roman? Intriga, care este un pic diferită de celelate povești ale lui Verne. Aici, ițele politicii se împletesc cu datoriile financiare, dorința de câștig rapid, trădarea, minciuna și recunoașterea faptelor în ceasul morții. Este un roman inspirat din viață și atât de actual prin tematica abordată, dorința de îmbogățire, mai presus de viața unui om.

”O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne, precomandă

”O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne, poate ajunge la tine și prin precomandă, numai pe colecții.libertatea.ro. Precomanda se face pentru ambele ediții care apar în luna octombrie, respectiv ”O tragedie în Livonia”, ediția nr. 38 și ”Minunatul Orinoco”, ediția nr. 39. Ambele cărți pot fi achiziționate prin precomandă la prețul de numai 79,98 lei. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 octombrie 2022.

 

”O tragedie în Livonia”, din colecția Jules Verne, crimă, mister și un final neașteptat

Spre deosebire de multe cărți din colecția Jules Verne, în aceasta, ”O tragedie în Livonia”,  există foarte puțin umor. Totul se petrece sub auspiciile unei crime despre care se crede că a fost comisă de profesorul Dimitri Nicolev, reprezentantul partidului slav la alegerile municipale din orașul Riga. Acesta avea de restituit o sumă de 18.000 de ruble bancherilor Johausen, care îi reprezentau pe germani la alegerile respective. Nicolev recunoaște că a fost călătorul misterios de la han, locul crimei, dar pledează nevinovat, având sprijinul fiicei sale Ilka, dar și al logodnicului acesteia, Vladimir Ianov, un prizonier politic recent evadat din închisoare. Acesta din urmă a încercat să-l ajute pe profesor cu restituirea banilor, dar din păcate erau chiar banii furați de la Poch, angajatul băncii care a fost omorât. În cele din urmă și profesorul este găsit mort, părând a fi vorba despre o sinucidere. Să fie acesta vinovatul, oare? Descoperă din paginile romanului cine a fost cel care a săvârșit oribila crimă și cum se va termina această poveste încâlcită, încărcată de tragedii.

 

Au mai apărut în colecția Jules Verne pe colecții.libertatea.ro

Poți comanda și celelate romane din edițiile anterioare din colecția Jules Verne apărute pe colecții.libertatea.ro: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12, ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13, ”Insula cu elice” – ediția nr. 14, ”Nord contra Sud” – ediția nr. 15, ”Drumul Franței” – ediția nr. 16, ”Robur Cuceritorul” – ediția nr. 17, ”Cele 500 de milioane ale Begumei”- ediția nr. 18, ”Castelul din Carpați” – ediția nr. 19, ”O călătorie spre centrul Pământului” – ediția nr. 20, ”Steaua Sudului” – ediția nr. 21, ”Burse de călătorie”- ediția nr. 22, ”Uimitoarele peripeții ale jupânului Antifer” – ediția nr. 23, ”Căpitanul Hatteras. Englezii la Polul Nord” - ediția nr. 24 și,  ”Frații Kip” - ediția nr. 25, ”Căpitanul Hatteras. Deșertul de gheață” - ediția nr. 26, ”Mihail Strogoff” - ediția nr. 27, Uimitoarea aventură a misiunii Barsac” – ediția nr. 28, ”Un oraș plutitor. Invazia mării ” - ediția nr. 29, ”Testamentul unui excentric 1. Cei șase” - ediția nr. 30, ”Testamentul unui excentric II. Misteriosul XKZ” - ediția nr. 31, ”Un pământ cu susu-n jos. Șarpele de mare” - ediția nr. 32, ”Arhipelagul în flăcări” - ediția nr. 33, ”Aventurile unui chinez în China” - ediția nr. 34, ”Mathias Sandorf, vol. 1 – ediția nr. 35, ”Mathias Sandorf, vol. 2 – ediția 36 și ”Un bilet de loterie” - ediția nr. 37. Urmărește când vor apărea și restul romanelor din colecția Jules Verne de pe colecții.libertatea.ro din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

Comentarii