Cum ar fi să ai toate mașinile din Fast&Furious? Colecția adevăraților pasionați de automobile speciale

Ai văzut filmele din faimoasa serie Fast&Furious. Te-ai visat de numărate ori proprietarul faimoaselor mașini pe care le conduc protagoniștii filmelor. Acum e timpul să le ai! Magazinul online Colecții Libertatea îți aduce mașinile de colecție Fast&Furious.

Design impresionant, viteză și forță, mașinile oficiale Fast&Furious sunt spectaculoase. Fiecare model a fost ales pe sprânceană, special pentru fanii seriei Fast&Furious și pentru cei pasionați de automobile la superlativ.

Cu noua colecție de mașini Fast&Furious poți să ai, de exemplu, modelul Dodge Charger R/T Off Road, din 1970, una dintre preferatele faimosului Dom. Sau poate preferi un Chevrolet Camaro, ca cel condus de Roman, din gașca lui Dom.

În colecția dedicată mașinilor din seria Fast&Furious vei găsi 40 de modele, construite prin procedura die-cast, la scara 1/32. Apar săptămânal, online, pe colectii.libertatea.ro.

Colecția de mașini oficiale Fast&Furious e gândită special pentru cei care apreciază automobilele cu personalitate și forță. 

Descopera-le pe toate!


Comentarii