Marvels – completează-ți colecția cu noua revistă de benzi desenate Marvel

Ziarul Libertatea îți aduce în premieră în România fabuloasa colecție de benzi desenate Marvel! Cumpără acum noul număr – Marvels – doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Lasă-te fermecat de magia unei lumi mereu actuale. Pe măsură ce descoperi minunata saga Marvel cu eroii ei legendari.

Marvels – cea mai nouă revistă de benzi desenate Marvel din România

Bine ai venit în New York! Aici poți vedea oameni în flăcări zburând printre zgârie‐nori, personaje îmbrăcate în costume colorate cățărându-se pe zidurile clădirilor și creaturi din spațiul cosmic venite să ne devoreze planeta. Este universul Marvel tipic, unde banalul și fantasticul se întâlnesc în mod obișnuit.

Descoperă seria Marvels, epopeea care a marcat istoria Casei Ideilor, precum și recentul său epilog. Acestea sunt aventurile must-have ale lui Kurt Busiek și Alex Ross, doi artiști renumiți, care au primit numeroase premii.

Atenție! Acest album conține episoadele Marvels (1994) de la 0 la 4 și epilogul Marvels (2019).

Universul Marvel a fascinat încă de la început milioane de oameni. Asta pentru că eroii legendari nu sunt unii perfecți, nu există mereu doar rău și bine, iar cei mai puternici supereroi au și ei momentele lor de slăbiciune. Printre elementele fantastice din aceste povești, găsim lecții importante despre umanitate, despre relațiile cu cei din jurul nostru, dar și despre modul în care ne raportăm la societate.

În Marvels descoperim cum este influențată evoluția societății de acțiunile supereroilor, dar și de deciziile neașteptate ale oamenilor simpli. Ce se întâmplă, de fapt, când cele două lumi se ciocnesc?

Dacă vrei să afli răspunsul la această întrebare cumpără chiar acum Marvels, noul număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. O poți achiziționa doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de vânzare a presei!

Comentarii