Silver Leaf – ediția nr. 7 din Colecția de Stilouri

Silver Leaf este cea mai nouă apariție din colecția de 40 de stilouri “Plăcerea de a scrie”, pe care o poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Acest stilou metalic cu cerneală tip rezervă este deosebit de elegant și delicat, fabricat cu materiale de cea mai înaltă calitate. Silver Leaf costă 49,99 RON și poate fi cumpărat separat sau alături de un alt stilou din colecție, prin precomandă, alături de o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor!

Silver Leaf – cea mai nouă ediție din Colecția de Stilouri

Cu un design special, negru cu inserții argintii,stiloul Silver Leaf este cea mai bună alegere pentru un pasionat de scris de mână. Este la fel de potrivit pentru activitățile personale de zi cu zi, dar și pentru cei care își doresc o colecție cu cele mai bune instrumente de scris ori vor un obiect elegant, pentru întâlnirile oficiale.

În poți cumpăra, la fel ca pe celelalte ediții, doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei! Prețurile sunt unele convenabile pentru buzunarul pasionaților de scrisde mână, iar costul acesta reprezintă o investiție de viitor. Calitatea excelentă a acestor instrumente îți asigură o perioadă îndelungată de utilizare.

Precomandă edițiile din luna MAI pentru colecția de stilouri!

Pachetul costă doar 99,98 RON și include:

  • Silver Leaf - ediția nr. 7 (Colecția de Stilouri) x 1 buc
  • Arcane - ediția nr. 8 (Colecția de Stilouri) x 1 buc

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 23 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

Comentarii