Agenția Thompson and Co - Ediția numărul 46 din colecția Jules Verne


A apărut oficial cartea “Agenția Thompson and Co”, ediția cu numărul 46 din colecția Jules Verne. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Odată la două săptămâni, se lansează pe piață o nouă carte din colecție, cu finisaje de o calitate deosebită, coperți cartonate, ediție de lux cu ilustrații în interior.

Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Agenția Thompson and Co - Ediția nr. 46 (Jules Verne)

Robert Morgand lucrează ca lingvist și este angajat de agenția de turism Baker & Co pentru o croazieră care începe din Anglia și se încheie în Insulele Canare. O altă agenție rivală, numită Thompson & Co oferă aceeași croazieră, dar pentru un preț mai mic, așa că Baker & Co anulează tot, iar Robert Morgand ajunge să își ofere serviciile chiar echipei care i-a sabotat pe foștii lui colegi.

După ce se îmbarcă pe vasul Seamew, începe să constate tot felul de nereguli de organizare. De asemenea, și viața lui amoroasă este dată peste cap. Lingvistul se îndrăgostește de una dintre pasagere, văduva Alice Lindsay. Aceasta trăiește sub amenințarea cumnatului ei, Jack Lindsay. Vor reuși cei doi să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți? Pasagerii vor ajunge la destinație în siguranță? Cumpără fabulosul volum semnat de Jules Verne și vei afla toate răspunsurile.

Cartea Agenția Thompson and Co poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 39,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii