Fetița cu chibrituri - Ediția numărul 27 din colecția “Primele mele povești”

Cea mai nouă carte din colecția Primele mele povești” este acum disponibilă și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Ediția cu numărul 27 este “Fetița cu chibrituri”, una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite povești din lume.

Acum poți să trăiești, alături de cei mici, magia personajelor pe care le-au adorat generații întregi. Poveștile și fabulele nemuritoare sunt cuprinse în seria de 40 de cărți, care vin la pachet cu niște ilustrații minunate.

Coperta fiecărui număr este una rezistentă, iar materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate. Așa le poți păstra cu succes în bibliotecă ani buni sau le poți dărui, știind că faci un cadou care va rezista în timp, fără probleme, la o utilizare constantă.

Fetița cu chibrituri – Ediția nr. 27 (Primele mele povești)

Se apropie Crăciunul, iar în case se aprind lumini festive și se pregătesc cele mai gustoase preparate de sărbătoare. Bucuroși, oamenii își transmit cele mai frumoase urări. Fetița cu chibrituri aprinde focul și, odată cu el, și visurile ei...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Edițiile apar odată la două săptămâni și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Cartea “Fetița cu chibrituri” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna octombrie pentru colecția “Primele mele povești”

Setul de patru cărți costă 71,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

Fetița cu chibrituri - Ediția nr. 27 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Iepurele și ariciul - Ediția nr. 28 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Barbă Albastră - Ediția nr. 29 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Hainele cele noi ale împăratului - Ediția nr. 30 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Comentarii

Articole similare