Iepurele și ariciul – Ediția numărul 28 din colecția “Primele mele povești”

Una dintre cele mai simpatice povești vine acum sub forma unei cărți, cu ilustrații minunate. Poți cumpăra “Iepurele și ariciul”, cea mai nouă ediție din colecția “Primele mele povești” doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Odată la două săptămâni, apare pe piață câte una dintre cele 40 de ediții. Cărțile au în total 32 de pagini, cu o copertă de tip hard cover, rezistente și potrivite copiilor indiferent de vârstă, căci sunt create din materiale de cea mai înaltă calitate. Le poți face inclusiv cadou, pentru că magia poveștilor aduce oricui un zâmbet pe buze.

Iepurele și ariciul – ediția nr. 28 (Primele mele povești)

Iepurele, un alergător iscusit, crede că nimeni nu-l poate întrece într-o cursă de viteză. Dar un arici isteț pune la cale un plan ca să-l învingă. Oare cum se va încheia cursa celor doi?

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Edițiile apar odată la două săptămâni și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Cartea “Iepurele și ariciul” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.


Precomandă edițiile din luna octombrie pentru colecția “Primele mele povești”

Setul de patru cărți costă 71,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

Fetița cu chibrituri - Ediția nr. 27 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Iepurele și ariciul - Ediția nr. 28 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Barbă Albastră - Ediția nr. 29 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Hainele cele noi ale împăratului - Ediția nr. 30 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 octombrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare