Mica sirenă – ediția numărul 10 din colecția “Primele mele povești”


Mica sirenă, cea mai nouă ediție din colecția “Primele mele povești”, a apărut în mod oficial pe piață. Cei care doresc să cumpere și numărul 10 din această serie fabuloasă o pot face doar pe colecții.libertatea.ro.

Trăiește acum alături de copii magia colecției “Primele mele povești”! Aceste cărți deschid inimi și minți și îi învață pe cei mici lecții utile, care le vor folosi în viață. Fiecare pagină este fascinant ilustrată și prezintă pe înțelesul tuturor aventurile celor mai cunoscute și mai îndrăgite personaje din lumea poveștilor.

Mica sirenă – noul număr din colecția “Primele mele povești

Mica sirenă trăiește pe fundul mării, dar își dorește tare mult să cunoască lumea de la suprafața apei. În cele din urmă, la împlinirea vârstei de cincisprezece ani, i se dă permisiunea de a face această călătorie.

Această poveste nemuritoare îi va bucura deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. Redescoperă frumusețea cărților și magia din basmele transmise din generație în generație. În plus, cartea are o copertă tare, iar cele 32 de pagini sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Așa o poți păstra pentru multă vreme în bibliotecă.

Mica sirenă costă 17,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse. Fiecare număr din colecția “Primele mele povești” apare odată la două săptămâni și poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna iunie pentru colecția - Primele mele povești! \

Pachetul include:

Mica sirenă - Ediția nr. 10

Tom Degețel - Ediția nr. 11

Aladin și Lampa Fermecată - Ediția nr. 12

Lupul și cei șapte iezi - Ediția nr. 13

Acest pachet de cărți de povești pentru copii costă 71,96 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 29 iunie 2022. 

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

Comentarii