Mitologia pentru copii: Oracolul din Delphi

Cele mai frumoase cărți pentru copii sunt cele care bucură și educă în același timp. Colecția Mitologia pentru copii, cu ilustrațiile sale excepționale și poveștile Mitologiei grecești repovestite pe înțelesul celor mici, sunt perfecte pentru copii și părinții lor.


În cea mai noua ediție din colecția Mitologia pentru copii, nr. 23, aflăm povestea Oracolului din Delphi.


În lumea grecilor, oracolele erau temple unde oamenii mergeau pentru a le transmite zeilor ceea ce îi frământa și pentru a afla de la aceștia ce le rezervă viitorul. La fel ca noi, cei de azi, și grecii din Antichitate erau curioși în legătură cu viitorul lor. Voiau să știe ce îi așteaptă, voiau indicii despre ce ar fi mai bine să facă. Aici interveneau oracolele. Cel mai important a fost Oracolul din Delphi, dedicat zeului Apollo.


Află-i povestea din noua carte din colecția Mitologia pentru copii. Cumpără ediția nr. 23 Oracolul din Delphi pentru copilul tău și descoperiți împreună o poveste care-i va lărgi lumea. Costă 24,99 lei pe colectii.libertatea.ro.


Află totul despre colecția Mitologia pentru copii, cea care repovestește marile povești ale Mitologiei pe limba copiilor, cu ilustrații fantastice.

Comentarii