Mitologia pentru copii: Ulise și vrăjitoarea Circe

Ulise, eroul din Odiseea, face cunoștință cu Circe, fiica zeului Soarelui, care are puterea de a transforma oamenii în animale. O confruntare plină de învățăminte în ediția nr. 21 a colecției Mitologia pentru copii.

În cea mai noua ediție din colecția Mitologia pentru copii, cele mai frumoase cărți pentru copii, aflăm povestea vrăjitoarei Circe și a episodului când eroul Ulise și tovarășii săi argonauți o întâlnesc.

Circe era o nimfă, fiica lui Helios, zeul Soarelui, care trăia singură pe insula Aeaea. Ulise și luptătorii lui, în drumul lor spre casă după ce se încheie războiul troian, se opresc pe insula vrăjitoarei. Circe are puteri magice – printre ele, aceea de a-i transforma pe oameni în ce vrea ea, inclusiv în animale. Cum va reuși Ulise să-i inter în grații?

Cumpără ediția nr. 21 Ulise și vrăjitoarea Circe pentru copilul tău și descoperiți împreună o poveste care-i va lărgi lumea. Costă 24,99 lei pe colectii.libertatea.ro.

Află totul despre colecția Mitologia pentru copii, cea care repovestește marile povești ale Mitologiei pe limba copiilor, cu ilustrații fantastice.

Comentarii