Muzicanții din Bremen – ediția nr. 14 din colecția Primele mele povești

Trăiește acum alături de cei mici magia colecției Primele mele povești! Aceasta include 40 de ediții cu cele mai îndrăgite basme din toată lumea, pe care le poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Este o colecție specială, potrivită și pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Cele 40 de cărți au coperta de tip hard cover, sunt color, cu dimensiunea 192x192 mm și 32 de pagini fiecare. Sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, fiind deosebit de rezistente în timp.

Muzicanții din Bremen – colecția Primele mele povești

Descoperă chiar acum aceste povești și fabule nemuritoare, cu niște ilustrații minunate! Magia colecției Primele mele povești îți aduc acum cele mai îndrăgite personaje, prințesele fermecătoare și inteligente, prinții curajoși, animăluțele care descoperă lumea și care ne învață lecții fabuloase, vrăjitoare și balauri, duhuri și covoare fermecate.

Muzicanții din Bremen este ediția cu numărul 14 din colecția Primele mele povești și costă 17,99 RON, cu TVA inclus. Atenție însă! Costurile de livrare nu sunt incluse în acest preț/

Un măgar, un câine, o pisică și un cocoș au pornit la drum spre Bremen, pentru a cânta în orchestra orașului. Numai că, pe parcursul călătoriei, îi așteaptă o mare aventură...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele povești pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Fiecare ediție apare odată la două săptămâni și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna iulie pentru colecția - Primele mele povești! 

Pachetul include:

Muzicanții din Bremen - Ediția nr. 14

Prințesa și bobul de mazăre - Ediția nr. 15

Ali Baba și cei patruzeci de hoți - Ediția nr. 16

Frumoasa și Bestia - Ediția nr. 17

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 iulie 2022, iar setul costă 71,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare