Frumoasa și Bestia – ediția nr. 17 din colecția Primele mele povești

Frumoasa și Bestia este una dintre cele mai iubite povești din lume. Ea ne arată cum iubirea poate înfrânge orice obstacol, cât de importantă este și prietenia, dar și cum să vedem dincolo de aparențe.

O tânără independentă, care iubește cărțile, se găsește deodată într-o situație aparent imposibilă, fiind prizoniera unei bestii. Cum va reuși ea calea de scăpare? Ca să afli finalul, împreună cu cei mici, cumpără acum cartea de povești Frumoasa și Bestia doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Frumoasa și Bestia – colecția Primele mele povești

Pentru a-și salva tatăl, o tânără și frumoasă fată ajunge să fie prizoniera unei creaturi înfricoșătoare, care trăiește într-un castel mare și pustiu. Va descoperi astfel că o purtare plăcută și iubirea pot face adevărate minuni...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele povești pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Fiecare ediție apare odată la două săptămâni și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna iulie pentru colecția - Primele mele povești! 

Pachetul include:

Muzicanții din Bremen - Ediția nr. 14

Prințesa și bobul de mazăre - Ediția nr. 15

Ali Baba și cei patruzeci de hoți - Ediția nr. 16

Frumoasa și Bestia - Ediția nr. 17

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 iulie 2022, iar setul costă 71,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare