Prinț și cerșetor - Ediția numărul 77 din colecția Primele mele povești

S-a lansat cea mai nouă ediție din colecția de cărți pentru copii “Primele mele povești”. Volumul cu numărul 77 poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Fiecare volum are copertă dură, rezistentă în timp, iar cele 32 de pagini sunt însoțite de ilustrații minunate! Create din materiale de cea mai bună calitate, cărțile din colecția “Primele mele povești” sunt un dar ideal pentru micuții din viața ta.

Prinț și cerșetor - Ediția nr. 77 (Primele mele povești)

O carte reprezintă o ușă deschisă către alte universuri fascinante. Exercițiul cititului îi ajută pe copii să își dezvolte imaginația și creativitatea, iar în cazul celor mici care nu știu încă să citească, îi poți atrage cu ilustrațiile fabuloase, în timp ce petreceți împreună clipe minunate.

Bucură-te acum, alături de micuții din viața ta, de aventurile personajelor tale preferate! Află ce se întâmplă cu ele, în timp ce admirați și ilustrațiile fabuloase care însoțesc fiecare poveste din volumele incluse în această colecție. Cărțile din această colecție reprezintă și un dar minunat, pe care îl poți face de ziua cuiva sau le poți pune în sacul generos al lui Moș Crăciun.

Poveștile copilăriei se reunesc acum în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Cartea “Prinț și cerșetor” costă 17,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna SEPTEMBRIE pentru colecția - Primele mele povești!

Pachetul de patru cărți costă 71,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Corbul încrezut și păunul - Ediția nr. 75 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Lupul și mielul - Ediția nr. 76 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Prinț și cerșetor - Ediția nr. 77 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Un țăran isteț - Ediția nr. 78 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 27 SEPTEMBRIE 2023*

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare