Prințesa și broscoiul – ediția nr. 24 din colecția “Primele mele povești”

Bucură-te acum, alături de cei mici, de basmele și fabulele nemuritoare, cu ilustrații minunate, incluse în colecția “Primele mele povești”. Cele 40 de ediții apar odată la două săptămâni și pot fi achiziționate doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Magia poveștilor este cea care ne ajută să ne dezvoltăm imaginația, ne dă speranță și ne păstrează mereu spiritul tânăr. Urmărește acum, alături de cei mari și de cei mici, aventurile nemuritoare ale celor mai iubite personaje din întreaga lume.

Prințesa și broscoiul – ediția numărul 24 din colecție

O prințesă frumoasă își pierde mingea de aur în apa unui izvor. Un broscoi, care se bălăcea în undele limpezi, promite să i-o aducă înapoi, dar îi cere în schimb să devină tovarășul ei de joacă.

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Această ediție, Prințesa și broscoiul, costă 17,99 RON, cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna SEPTEMBRIE pentru colecția - Primele mele povești! 

Acest pachet costă 71,96 RON (TVA inclus). 

Produsele din pachetul de precomandă:

Rapunzel - Ediția nr. 23 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Prințesa și broscoiul - Ediția nr. 24 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Crăiasa Zăpezii - Ediția nr. 25 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Greierele și Furnica - Ediția nr. 26 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 septembrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare