Rapunzel – ediția nr. 23 din colecția “Primele mele povești”

Descoperă acum magia poveștilor și a fabulelor nemuritoare, alături de cei mici! Fiecare carte din colecția “Primele mele povești” vine cu niște ilustrații minunate și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această serie de 40 de cărți minunate include cele mai iubite povești din toată lumea, cu animăluțe înțelepte, cavaleri curajoși, prințese fermecătoare și multe alte pesonaje fascinante. Fiecare ediție apare odată la două săptămâni.

Rapunzel - Ediția nr. 23 (Primele mele povești)

Pentru a-i face pe plac soției sale, care urma să aducă pe lume un copil, un bărbat se furișează într-o grădină după câteva ridichi. Dar grădina aceea aparține unei vrăjitoare care-l va pedepsi aspru...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Această ediție, Rapunzel, costă 17,99 RON, cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna SEPTEMBRIE pentru colecția - Primele mele povești! 

Acest pachet costă 71,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produsele din pachetul de precomandă:

Rapunzel - Ediția nr. 23 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Prințesa și broscoiul - Ediția nr. 24 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Crăiasa Zăpezii - Ediția nr. 25 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Greierele și Furnica - Ediția nr. 26 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 septembrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare