Spider-Man Calvarul – ediția nr. 51 din colecția Marvel


A apărut cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Spider-Man Calvarul reprezintă ediția cu numărul 51 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție fabuloasă, adusă în premieră în România, include cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii. Reunește tot ceea ce este mai bun în universul Marvel, pentru ca tu să te bucuri atât de poveștile clasice, cât și de nouăți absolute. Fiecare ediție apare săptămânal.

Spider-Man Calvarul – ediția numărul 51

Șopârla a înnebunit și cadavrele se înmulțesc. Imediat ce Spider‐Man își dă seama ce se întâmplă, pornește în căutarea lui Dr. Connors.
Confruntarea care urmează îl va face pe Peter Parker să treacă prin ultimile lui chinuri și încercări...

Superstarul anilor '90, Todd McFarlane (Amazing Spider‐Man, Spawn), semnează scenariul și desenul unei saga spectaculoase. Acest album conține episoadele Spider-Man (1990) de la 1 la 5.

Revista de benzi desenate Spider-Man Calvarul poate fi achiziționată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON, cu TVA Inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna septembrie pentru colecția Marvel!

Acest pachet costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul conține:

Thor, Resurecția - Ediția nr. 49 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Hulk: Război total - Ediția nr. 50 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man: Calvarul - Ediția nr. 51 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Wolverine - Ediția nr. 52 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 septembrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii