Un roman dedicat adolescenților: ”Doi ani de vacanță”, colecția Jules Verne

”Doi ani de vacanță” din colecția Jules Verne de pe colecții.libertatea este din 24 septembrie la dispoziția ta! Cumpără-l mai ales dacă ai un copil care a împlinit deja 8 ani sau este adolescent. Acest roman este perfect pentru adolescenții zilelor noastre, are încărcătură emoțională și este plin de aventuri extraordinare, cărora un grup de copii trebuie să le facă față.

 

Nu rata noul roman din colecția Jules Verne, ”Doi ani de vacanță”! Acesta va putea fi comandat începând cu 24 septembrie de pe colecții.libertatea sau cumpărat de la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de numai 39,99 RON. Romanul face parte dintr-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare de Jules Verne, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

 

Copiii, protagoniștii din ”Doi ani de vacanță” din colecția Jules Verne

Dacă vrei să-ți determini copilul sau adolescentul să citească, acest roman, ”Doi ani de vacanță” din colecția Jules Verne, poate fi începutul. Personajele principale sunt tot copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, majoritatea băieți, dar își va face apariția și o fată. Va fi foarte ușor să se identifice cu cel puțin unul dintre personaje, așa că nu ezita să cumperi această carte potrivită atât pentru băieții dornici de aventură, cât și pentru fetele cu spirit rebel.


 

Vântul care-i trimite spre ”Doi ani de vacanță”

Un grup de copii de la o școală din Auckland (Noua Zeelandă) suferă un accident maritim în urma căruia ajung pe o insulă pustie, unde cu inteligență și curaj vor reuși să supraviețuiască, să înfrunte situații neprevăzute și să învingă criminali periculoși. În noaptea de dinaintea începerii călătoriei, un incident misterios face ca ancora să fie ridicată atunci când toți marinarii sunt pe uscat și elevii se află la bord. În același timp începe să sufle un vânt puternic, împingând nava spre est. În imposibilitatea de a controla nava, tinerii sunt obligați să se lase purtați de vânt încercând să o mențină pe linia de plutire. După douăzeci și două de zile de călătorie pe mare, nava ajunge să eșueze lângă o insulă pustie. Acest roman din colecția Jules Verne face parte dintre cele patru călătorii extraordinare ale autorului care au ca protagoniști copiii. Cum se vor descurca aceștia și cum vor reuși să ajungă din nou acasă la familiile lor află din acest roman fabulos marca Jules Verne!

 

Ce mai poți comanda din colecția Jules Verne

Completează-ți colecția Jules Verne și cu alte romane de pe colecții.libertatea: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția 9 și ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția 10.

Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

Comentarii