Avengers: Regăsirea – ediția numărul 33 din colecția Marvel

Completează-ți acum colecția de reviste de benzi desenate Marvel cu ediția numărul 33 din cele 48 care apar pe piață în total. Cumpără Avengers: Regăsirea doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Libertatea a adus în România, în premieră, cele mai relevante creații, cele mai importante momente, dar și cele mai remarcabile miniserii din Universul Marvel. În fiecare săptămână, te bucuri de o colecție completă, care include atât clasici, cât și nouăți absolute.

Avengers: Regăsirea – cea mai nouă revistă de benzi desenate Marvel

După asediul Asgardului, cei mai emblematici trei Răzbunători se confruntă pentru prima dată în ultimii ani. Trădările, moartea și conflictele apasă asupra relației dintre Captain America, Iron Man și Thor. Transportați într-o dimensiune ostilă, vor reuși cei trei eroi să lase nemulțumirile deoparte pentru a se ajuta reciproc?

Brian M. Bendis (Ultimate Spider-Man) și Alan Davis (Excalibur) aruncă o privire asupra destinului celor mai mari eroi ai Pământului și te țin, din nou, cu sufletul la gură! Urmărește acum cele mai noi aventuri ale superoilor tăi preferați. Acest album conține episoadele Avengers Prime (2010) de la 1 la 5.

Ediția Avengers: Regăsirea costă 29,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse. O poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția Marvel!

Pachetul include:

Daredevil, Renașterea - Ediția nr. 31

Gardienii Galaxiei - Ediția nr. 32

Avengers, Regăsirea - Ediția nr. 33

Asediul - Ediția nr. 34

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 25 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare