Bifează o nouă aventură selenară cu romanul ”În jurul Lunii” din colecția Jules Verne

Pornește în explorarea Universului alături de personajele principale din noul roman, ”În jurul Lunii”, din colecția Jules Verne, începând din 22 octombrie pe colecții.libertatea și la toate chioșcurile de ziare din țară. Nu rata această ediție exclusivă de colecție, din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea!

Dacă ți-a plăcut romanul ”De la Pământ la Lună” scris de îndrăgitul autor Jules Verne, acum ai parte de o continuare a acțiunii, la fel de interesantă, chiar și mai palpitantă, în noua ediție din colecția Jules Verne, ”În jurul Lunii”. Cartea o găsești din 22 octombrie pe colecții.libertatea și la toate chioșcurile de ziare din țară.


”În jurul Lunii”, din colecția Jules Verne, un roman SF de neratat

Acest roman din colecția Jules Verne descrie în detaliu aventurile celor trei exploratori Impey Barbicane, căpitanul Nicholl și Miguel Ardan, care călătoresc pe Lună și modul în care aceștia reușesc să se întoarcă pe Pământ. Călătoria are loc în timpul lunii pline și, deși ideea echipajului a fost să aterizeze pe satelit, aceștia își dau seama că sunt prinși orbitând în jurul lui. Ei fac presupuneri cu privire la posibilitatea vieții selenare. Descoperă aventura lor fascinantă și deopotrivă geniul scriitorului Jules Verne, care a anticipat încă din 1870, anul în care a scris romanul ”În jurul Lunii”, posibilitatea călătoriilor spațiale. Se poate spune că este una dintre marile sale opere științifico-fantastice.

 

Jules Verne, promotor al științei

Autorul francez este considerat unul dintre părinții genului științifico-fantastic și un promotor al științei. Jules Verne a prezis cu mare acuratețe în poveștile sale fantastice apariția unora dintre produsele generate de avansul tehnologic al secolului al XX-lea, precum televiziunea, elicopterele, submarinele sau navele spațiale. A fost distins cu Legiunea de Onoare pentru contribuțiile sale la educație și știință. Datorită subiectelor interesante, multe dintre romanele din colecția Jules Verne au fost transpuse în filme: Ocolul Pământului în 80 de zile, Copiii căpitanului Grant, Cinci săptămâni în balon, Douăzeci de mii de leghe sub mări, Călătorie spre centrul pământului, Insula Misterioasă.

 

Romane din colecția Jules Verne pe care trebuie să le ai!

Intră pe colecții.libertatea și comandă-ți și celelalte cărți deja apărute în colecția Jules Verne: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11 și ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12. Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”!


Comentarii