”Burse de călătorie”, din colecția Jules Verne, cartea perfectă pentru orice adolescent pasionat de aventură

Nu rata noua apariție din colecția Jules Verne, ”Burse de călătorie”, un roman în care tinerii de la un colegiu londonez sunt în prim-plan și au parte de o călătorie plină de aventuri. Cumpără-l numai de pe colecții.libertatate.ro, începând cu 4 martie, sau de la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de numai 39,99 RON!


 

Completează-ți colecția Jules Verne cu acest minunat roman, ”Burse de călătorie”,  într-o ediție exclusivă, din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Este o carte potrivită pentru adolescenții dornici de aventuri și destinații exotice.

 

”Burse de călătorie”, din colecția Jules Verne, aventura unor tineri elevi

În ”Burse de călătorie”, din colecția Jules Verne, nouă tineri de diferite naționalități, elevi ai unei școli din Londra, primesc o bursă pentru o excursie în Antile, regiune din care provin. Nava care îi va duce din Anglia pe insula Barbados, unde locuiește doamna Kethlen Seymour, cea care pune la dispoziția elevilor bursele de călătorie, este Alerta. Dar cu o seară înainte de îmbarcare, nava este preluată de un grup de fugari: pirații Halifax, sub ordinele lui Harry Markel și ai slujitorului său, John Carpenter. După ce au ucis echipajul și și-au asumat o falsă identitate, ei devin cei care conduc nava, pregătindu-se să-i omoare și pe tineri. Markel află însă că, la sosirea la destinație, fiecare tânăr va primi o sumă mare de bani de la doamna Seymour, așa că își amână planurile. Astfel, criminalii nu așteaptă decât să se împlinească itinerariul pentru a pune mâna pe banii pe care doamna Seymour i-a promis copiilor, să-i omoare și, mai târziu, să traverseze oceanul cu noua lor navă, gata să practice din nou pirateria. Se va împlini oare planul malefic al piraților? Descoperă pas cu pas cum reușesc tinerii elevi să ajungă teferi la familiile lor și cine este cel care le va da o mână de ajutor!

 

”Burse de călătorie”, din colecția Jules Verne, exemplu de curaj și determinare pentru  adolescenți

Cartea ”Burse de călătorie”, din colecția Jules Verne, oferă un frumos exemplu de curaj adolescenților care o citesc. Aventurile prin care trec alți nouă tineri de vârstă asemănătoare îi va transpune într-o lume a pericolelor, intrigilor, planurilor dejucate și a solidarității și binelui care, în final, va învinge răul. Romanul are și un final pe gustul copiilor. După călătoria lor emoționantă și plină de evenimente, băieții se adună la școala lor, pregătiți pentru un alt an școlar încărcat.

 

Ce cărți din colecția Jules Verne mai poți achiziționa!

Intră pe colecții.libertatea.ro și comandă edițiile anterioare exclusive din colecția Jules Verne! Ai la dispoziție: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12, ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13, ”Insula cu elice” – ediția nr. 14, ”Nord contra Sud” – ediția nr. 15, ”Drumul Franței” – ediția nr. 16,  ”Robur Cuceritorul” – ediția nr. 17, ”Cele 500 de milioane ale Begumei”- ediția nr. 18, ”Castelul din Carpați” – ediția nr. 19, ”O călătorie spre centrul Pământului” – ediția nr. 20 și ”Steaua Sudului” – ediția nr. 21. Nu uita și de restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea.ro din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

 

 

 

Comentarii