Casa cu aburi - Ediția numărul 49 din colecția Jules Verne


A apărut oficial cartea “Casa cu aburi”, ediția cu numărul 49 din colecția Jules Verne. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Odată la două săptămâni, se lansează pe piață o nouă carte din colecție, cu finisaje de o calitate deosebită, coperți cartonate, ediție de lux cu ilustrații în interior.

Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Casa cu aburi - Ediția nr. 49 (Jules Verne)

Colonelul în rezervă Edward Munro trăiește în Calcutta, pierdut în amintirea vieții pierdute. Tânăra lui soție, Laurence, a dispărut în timpul masacrelor comise în Kanpur de trupele unui conducător indigen și nemilos dușman al britanicilor, Nana Sahib.

Cumpără fabulosul volum semnat de Jules Verne și vei afla toate răspunsurile despre aventurile acestor personaje fabuloase. Cartea Casa cu aburi poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 39,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna martie pentru colecția Jules Verne!

Setul de trei cărți costă 119,97 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul conține:

Claudius Bombarnac - Ediția nr. 48 (Jules Verne) - 39,99 RON (TVA inclus)

Casa cu aburi - Ediția nr. 49 (Jules Verne) - 39,99 RON (TVA inclus)

Aventurile a trei ruși și trei englezi - Ediția nr. 50 (Jules Verne) - 39,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 31 MARTIE  2023*

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare