”De la Pământ la Lună”, un nou roman științific din colecția Jules Verne

Un nou roman științific din colecția Jules Verne, ”De la Pământ la Lună”, așteaptă să-i descoperi tainele sau să i le redescoperi, dacă l-ai mai citit anterior, dar într-o altă traducere. Din 27 august cartea ”De la Pământ la Lună”, ediția nr. 9, de Jules Verne va putea fi găsită la toate chioșcurile de difuzare a presei sau o poți comanda de pe colecții.libertatea! Merită să ai în bibilioteca ta acest exemplar dintr-o ediție de lux!

 

”De la Pământ la Lună” este un roman ”științific” și „satiric”, din colecția Jules Verne, publicat în 1865. Este în fapt un roman vizionar, Jules Verne imaginându-și aterizarea pe Lună cu o sută de ani înainte de a deveni realitate. Nu rata așadar această capodoperă din colecția Jules Verne și comandă cartea pe colecții.libertatea!

 

Acțiunea cărții ”De la Pământ la Lună”, din colecția Jules Verne

După sfârșitul războiului civil american, președintele Gun-Club, Impey Barbicane, a propus fabricarea unui tun uriaș pentru a trimite un proiectil pe Lună. Împreună cu secretarul, JT Maston, și după ce au fost informați de detaliile astronomice de către Observatorul Cambridge, ei trebuie să rezolve o serie de întrebări: caracteristicile, forma și dimensiunea proiectilului, clasa și cantitatea de praf de pușcă, locația de lansare, finanțarea companiei etc. În acest roman, Jules Verne demonstrează că este un geniu anticipator al științei și tehnologiei. Scriitorul francez transformă întreaga acțiune într-o satiră umoristică anti-război și nu ezită să arunce cu săgeți implacabile împotriva celor mai dezlănțuite stereotipuri ale personajului american. Cumpără ”De la Pământ la Lună”, din colecția Jules Verne, de pe colecții.libertatea și delectează-te cu un roman pe cinste!

 

Fii parte din această minunată aventură!

Zburând peste partea îndepărtată a Lunii, văzând Pământul din spațiu, plutind fără gravitație, în căutarea vieții extraterestre... Toate acestea și multe altele îi așteaptă pe Impey Barbicane și pe tovarășii săi, primii călători în spațiu. Poate exista o aventură mai mare și mai frumoasă? Fii alături de ei în ”De la Pământ la Lună”, ediția 9, din colecția Jules Verne! Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

 

Ce a mai apărut deja în colecția Jules Verne

Alege din colecția Jules Verne și alte romane deja apărute pe colecții.libertatea, cum sunt: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului – ediția nr. 8. Nu rata restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea!

Comentarii