Doamna Branican - Ediția numărul 54 din colecția Jules Verne


A apărut oficial cartea “Doamna Branican”, ediția cu numărul 54 din colecția Jules Verne. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Odată la două săptămâni, se lansează pe piață o nouă carte din colecție, cu finisaje de o calitate deosebită, coperți cartonate, ediție de lux cu ilustrații în interior.

Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Doamna Branican - Ediția nr. 54 (Jules Verne)

Doamna Branican este tânăra soție a căpitanului John. Acesta este un marinar în vârstă de 29 de ani, care pleacă din orașul San Diego într-o călătorie spre Singapore. Micul lor fiu, Wat, moare la puțin timp după plecarea lui John, ceea ce o face pe soția lui să-și piardă mințile.

De aici începe o aventură plină de momente dramatice și răsturnări de situație. Va reuși oare iubirea lor să învingă toate aceste obstacole? Acum a venit momentul să afli ce se întâmplă la final cu personajele tale preferate!

Cumpără fabulosul volum semnat de Jules Verne și vei afla toate răspunsurile despre aventurile acestor personaje fabuloase. Cartea “Doamna Branican” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 39,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna MAI pentru colecția Jules Verne!

Setul de două cărți costă 79,98 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul conține:

Ținutul blănurilor (I) - Ediția nr. 53 (Jules Verne) - 39,99 RON (TVA inclus)

Doamna Branican - Ediția nr. 54 (Jules Verne) - 39,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 MAI 2023*

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii