”Drumul Franței”, din colecția Jules Verne, un roman istoric, plin de aventuri

Drumul Franței”, din colecția Jules Verne, poate fi cadoul perfect de Sărbători, pentru toți pasionații de lectură și de aventură! Nu rata unul dintre cele mai frumoase romane din colecția Jules Verne! Cartea este disponibilă pe colecții.libertatea, într-o ediție de lux, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea, la prețul de numai 39,99 RON.

 

Drumul Franței”, din colecția Jules Verne, este un roman istoric scris în 1885. Acesta prezintă călătoria unei familii din Prusia în Franța pe fondul începerii războiului. Din punct de vedere politic, perioada asupra căreia se concentrează acțiunea romanului este cea a războiului izbucnit între Franța și unele dintre monarhiile europene care intenționau să-l repună în drepturi pe regele Ludovic al XVI-lea. Cei care iubesc istoria și literatura, deopotrivă, vor fi plăcut suprinși de acțiunea cărții!

 

”Drumul Franței”, din colecția Jules Verne, și personajele sale multiple

Personajul principal al romanului, cel care și povestește este Natalis Delpierre - subofițer, apoi ofițer francez. Este fiu de agricultor, în vârstă de 31 ani, rămas orfan de la 18 ani. Analfabet, el învață să citească și să scrie datorită lui Jean Keller. Irma Delpierre este sora lui Natalis, are 40 de ani și lucrează ca servitoare în casa doamnei Keller, unde primește vizita fratelui ei. Un alt pesonaj este Jean Keller, negustor francez, în vârstă de 24 de ani, fiul doamnei Keller și îndrăgostit de Marthe de Lauranay, cu care plănuiește să se căsătorească. Doamna Keller este mama lui Jean Keller, are 45 de ani și e văduvă. Marthe de Lauranay are 20 ani și este îndrăgostită de Jean Keller. Domnul de Lauranay este bunicul Marthei de Lauranay, are 70 de ani și este de religie protestantă, având origine franceză, deși locuiește în Germania cu nepoata sa. Kalkreuth este șeful poliției din Belzingen, Frantz von Grawert este ofițer german, îndrăgostit de Marthe de Lauranay, și rivalul lui Jean Keller. Pe lângă aceștia vei mai descoperi și alte persoanje interesante, frumos creionate de celebrul autor francez. Nu degeaba cărțile sale sunt îndrăgite și apreciate de milioane de cititori din întreaga lume. Nu rata acest roman fabulos din colecția Jules Verne! Poți face precomandă pentru această ediție de lux numai pe colecții.libertatea!

 

Alte cărți din colecția Jules Verne

Cumpără de pe colecții.libertatea și edițiile anterioare exclusive din colecția Jules Verne! Comandă-le și îmbăgățește-ți bliblioteca! Iată care sunt acestea: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12, ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13, ”Insula cu elice” – ediția nr. 14 și ”Nord contra Sud” – ediția nr. 15.  Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

Comentarii