Gardienii Galaxiei – noua revistă de benzi desenate din colecția Marvel

Gardienii Galaxiei este cea mai nouă revistă de benzi desenate din colecția Marvel, adusă în România de Libertatea. O poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Sunt unii dintre cei mai trăzniți eroi din universul Marvel, iar acum te țin iar cu sufletul la gură cu aventurile lor prin galaxie. Acest album conține Guardians of the Galaxy (2013), episoadele 0.1, 1, 2 și 3 prcum și Guardians of the Galaxy: Tomorrow’s Avengers (2013), episodul 1.

Gardienii Galaxiei – cea mai nouă revistă de benzi desenate din colecția Marvel

Cea mai extravagantă echipă de supereroi din universul Marvel s-a întors! Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket și Groot vor să afle cum a ajuns Pământul în centrul atenției întregii galaxii. Și pentru a-și îndeplini misiunea, vor primi sprijin de la însuși Tony Stark, alias Iron Man! Brian M. Bendis, Steve McNiven și Sara Pichelli deschid o nouă eră pentru cei mai cosmici dintre eroi.

Seria de reviste de benzi desenate reunește cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii din universul Marvel. Numerele din colecție conțin atât poveștile clasice, cât și noutăți absolute, ca să te bucuri de magia Marvel în cea mai completă prezentare.

Fiecare număr dintre cele 48 de ediții apare săptămânal și costă 29,99 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția Marvel!

 

Pachetul include:

 

Daredevil, Renașterea - Ediția nr. 31 (Marvel)

Gardienii Galaxiei - Ediția nr. 32 (Marvel)

Avengers, Regăsirea - Ediția nr. 33 (Marvel)

Asediul - Ediția nr. 34 (Marvel)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 25 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare