Iron Man: Extremis – ediția numărul 36 din colecția de reviste Marvel

Mai sunt doar câteva numere din cele 48 de reviste Marvel aduse în premieră în România de Libertatea. Acum poți cumpăra Iron Man: Extremis, ediția numărul 36, doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție minunată se adresează atât celor pasionați de revistele de benzi desenate, cât și celor care abia încep să descopere minunatul univers Marvel. Cele 48 de numere includ tot ce mai bun din această lume fabuloasă. Poți găsi povești clasice, dar și noutăți absolute.

Iron Man: Extremis – noul număr Marvel din România

Fiecare revistă apare odată pe săptămână și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Albumul Iron Man: Extremis conține episoadele Iron Man (2005) de la 1 la 6 și costă 29,99 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Iron Man se simte copleșit după introducerea tehnologiei Extremis. Dar când aceasta este furată de teroriști, Tony Stark trebuie să treacă la o modernizare extremă pentru a-i învinge pe noii inamici.

Warren Ellis și Adi Granov scriu o saga cult care reinventează mitul Răzbunătorului de aur și care a fost folosită ca bază pentru filmul Iron Man 3 al lui Shane Black.

Precomandă edițiile din luna iunie pentru colecția Marvel!

Pachetul include:

Spider-man/Black Cat - Ediția nr. 35

Iron Man: Extremis - Ediția nr. 36

Thor: Renașterea - Ediția nr. 37

Invazia secretă - Ediția nr. 38

Uncanny Avengers: Umbra roșie - Ediția nr. 39

Acest pachet costă 149,95 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 30 iunie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii