Mihail Strogoff”, colecția Jules Verne, o carte dedicată unui țar


Un nou roman din colecția Jules Verne, ”Mihail Strogoff”, poate fi achiziționat din 13 mai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de numai 39,99 lei. Nu-l rata, mai ales că este un bestseller al celebrului autor francez, la fel cum a fost și romanul ”Ocolul pământului în 80 de zile”!

 

Romanul Mikhail Strogoff, colecția Jules Verne, este o poveste de aventură clasică plasată în Rusia țaristă din secolul al XIX-lea, într-o perioadă de mari turbulențe, când armatele străine amenință să invadeze Imperiul rus. Doar un singur om, Mihail Strogoff, are priceperea și forța de a traversa vastul peisaj rural și de a avertiza asupra invaziei – dar va reuși el la timp?

 

”Mihail Strogoff”, colecția Jules Verne, povestea unei trădări

În mijlocul invaziei tătarilor din Rusia, un curier al țarului este nevoit să traverseze Siberia pentru a-l avertiza pe fratele țarului de planurile de trădare puse la cale asupra sa. Curierul este nimeni altul decât Mihail Strogoff, cel care dă și titlul romanului din colecția Jules Verne, un siberian de treizeci de ani, curajos, ofițer de poștă al țarului. Pentru a nu fi deconspirat, acesta trebuie să evite să fie recunoscut de mama sa și să-și ascundă sentimentele față de o tânără pe care o întâlnește pe drum.

 

”Mihail Strogoff”, colecția Jules Verne, dragoste și aventură

Mihail Strogoff va traversa Rusia folosind toate mijloacele disponibile, dotat cu un permis special și cu o identitate falsă. Avertizat de țar însuși, nu trebuie să-și dezvăluie niciodată scopul și, mai presus de toate, trebuie să se ferească de trădătorul Ivan Ogareff. Mihail o va întâlni pe Nadia Fedor, o tânără care, după moartea mamei sale în provinciile baltice, tânjește să se reîntâlnească cu tatăl ei, exilat la Irkutsk. Împrejurările îi vor face tovarăși de călătorie și îi vor întâlni și pe Alcides Jolivet și Enrique Blount, jurnaliști însărcinați cu documentarea invaziei. Mihail Strogoff va fi nevoit să îndure teste grele pentru a-și atinge scopul. Romanul Mikhail Strogoff, din colecția Jules Verne, descrie o frumoasă aventură, de aici și succesul pe care l-a avut la lansarea sa.

 

Știai că

… romanul ”Mihail Strogoff”, colecția Jules Verne, a fost scris special pentru vizita țarului Alexandru al II-lea la Paris?

...romanul ”Mihail Strogoff”, colecția Jules Verne, a văzut lumina tiparului de-abia după ce a fost aprobat de  autoritățile ruse?

...pentru scrierea romanului ”Mihail Strogoff”, Jules Verne i-a cerut sfaturi scriitorului rus Ivan Turgheniev, al cărui editor era tot Hezel, cel care a editat întreaga colecție de ”Călătorii extraordinare” ale celebrului scriitor francez?

 

Precomandă romane Jules Verne luna mai

Pentru luna mai, poți face precomandă pentru romanele care vor apărea și să intri în posesia lor începând cu data de 27 mai. Cele două romane disponibile în luna mai sunt: ”Mihail Strogoff” - ediția nr. 27 și ”Uimitoarea aventură a misiunii Barsac” - ediția nr. 28. Acestea pot fi comandate la prețul de numai 79,98 lei, ambele romane!

 

Cărți apărute deja în colecția Jules Verne pe colecții.libertatea.ro

Edițiile anterioare exclusive din colecția Jules Verne apărute deja pe colecții.libertatea.ro sunt următoarele: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific” – ediția nr. 7, ”Insula misterioasă. Naufragiații aerului” – ediția nr. 8, ”De la Pământ la Lună - ediția nr. 9, ”Insula misterioasă. Abandonul” – ediția nr. 10, ”Doi ani de vacanță” – ediția nr. 11, ”Insula misterioasă. Secretul insulei” – ediția nr. 12, ”În jurul Lunii” – ediția nr. 13, ”Insula cu elice” – ediția nr. 14, ”Nord contra Sud” – ediția nr. 15, ”Drumul Franței” – ediția nr. 16,  ”Robur Cuceritorul” – ediția nr. 17, ”Cele 500 de milioane ale Begumei”- ediția nr. 18, ”Castelul din Carpați” – ediția nr. 19, ”O călătorie spre centrul Pământului” – ediția nr. 20, ”Steaua Sudului” – ediția nr. 21, ”Burse de călătorie”- ediția nr. 22, ”Uimitoarele peripeții ale jupânului Antifer” – ediția nr. 23, ”Căpitanul Hatteras. Englezii la Polul Nord” - ediția nr. 24 și,  ”Frații Kip” - ediția nr. 25 și ”Căpitanul Hatteras. Deșertul de gheață” - ediția nr. 26. Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea.ro din ciclul ”Călătorii extraordinare”!

Comentarii