Ultimate Spider-Man – putere și responsabilitate în universul Marvel

Dacă îți dorești să urmărești cu sufletul la gură aventurile supereroului tău preferat, acum poți cumpăra cel mai nou număr din colecția Libertatea, Ultimate Spider-Man, doar pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

“Odată cu puterea vine marea responsabilitate!” Acest citat a devenit emblematic pentru istoria personajului Spider-Man din universul Marvel. Povestea tânărului Peter Parker a fascinat generații întregi de-a lungul timpului. Ultimate Spider-Man este o carte de benzi desenate care a apărut pe piață în perioada 2000-2011.


Ultimate Spider-Man – noul număr al colecției Marvel, din România



Doi dintre cei mai apreciați creatori Marvel, artistul Mark Bagley și scriitorul Brian Michael Bendis, au decis în anul 2000 să reinventeze povestea clasică a lui Spider-Man. Dacă inițial era o poveste de 11 pagini, ulterior s-a transformat într-o istorie ce s-a întins pe parcursul a 180 de pagini.


După apariția celui de-al 111-lea număr al revistei de benzi desenate, Mark Bagley a decis să părăsească echipa și a fost înlocuită cu Stuart Immonen. Cu toate că puțini se așteptau la asta, Ultimate Spider-Man a avut un succes comercial fenomenal. S-au vândut 20 de milioane de copii în toată lumea, iar cititorii au adorat-o.


În momentul de față este una dintre cele mai căutate apariții din universul Marvel al cărților de benzi desenate, fiind considerată drept una dintre cele mai valoroase de acest tip din era modernă. Acum o poți cumpăra și tu doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!


Cum poți precomanda revistele de benzi desenate Marvel?

Precomandă edițiile din luna aprilie pentru colecția Marvel. Pachetul include: Ultimate Spider-Man: Putere și responsabilitate - Ediția nr. 27 (Marvel), Captain America: Moartea unui vis - Ediția nr. 28 (Marvel), Anihilarea - Ediția nr. 29 (Marvel) și Marvels - Ediția nr. 30 (Marvel).

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 29 aprilie 2022 Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. Pot exista întârzieri în contextul vacanței din perioada sărbătorilor pascale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare

Anihilarea – cea mai nouă ediție Marvel în România
Anihilarea – cea mai nouă ediție Marvel în România
Ediția numărul 29 din colecția Marvel vine să completeze experiența fabuloasă a fanilor de benzi desenate din România cu un nou număr senzațional! Revista “Anihilarea” poate fi cumpărat ă doar pe...