X-Men: Geneză mutantă 2.0 – noua revistă Marvel

Bucurie mare pentru pasionații de benzi desenate! Nu rata noua revistă Marvel X-Men: Geneză mutantă 2.0, una dintre cele mai de succes apariții de acest gen. O poți cumpăra doar pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Un must have pentru toți cei care iubesc lumea benzilor desenate cu super eroi, acest număr completează colecția adusă în premieră în România de Libertatea. Aceasta include atât numere clasice, cât și numeroase noutăți absolute, pentru a te putea bucura de tot ce este mai admirabil în universul Marvel.

X-Men: Geneză mutantă 2.0 – noua revistă de benzi desenate Marvel


Poți urmări cu sufletul la gură fiecare aventură a eroilor tăi preferați. Aceste reviste nu țin cont de vârstă, căci putem oricând să visăm. Te poți distra de minune alături de cei mici sau îți poți revedea chiar tu personajele îndrăgite încă din copilărie.

În total, această colecție include 48 de ediții, plin de aventură, curaj, dar și de învățăminte utile pentru toată lumea. În ediția X-Men: Geneză Mutantă 2.0 autorul aduce un twist necesar într-o saga clasică.

Viitorul lui Magneto, trecutul lui Wolverine și prezentul tututor supereroilor X-Men sunt în joc. Magneto decide să își strângă o armată cu care să pornească în luptă, de partea Răului, iar acum doar curajul celorlalți îl mai poate opri. În plus, misterul legat de trecutul lui Wolverine se risipește, iar secretele ies treptat la iveală.


În fiecare săptămână, găsești pe colectii.libertatea.ro dar și la chioșcurile de difuzare a presei noile ediții din colecția Marvel. Colecția include în total 48 de ediții, iar poveștile sunt unele pe care le poate citi oricine, indiferent de vârstă.

EXCLUSIV ONLINE poți achiziționa acum precomanda pentru luna martie ce include următoarele ediții: Ediția nr. 22 – Casa M, Ediția nr. 23 – Spider-Man: Ultima vânătoare a lui Kraven, Ediția nr. 24 – Deadpool: Războiul lui Wade Wilson, Ediția nr. 25 – X-Men: Geneză mutantă 2.0, Ediția nr. 26 – New Avengers: Evadarea! Livrarea pentru aceasta precomanda se face dupa data de 30 martie 2022.

Comentarii